Ha kiadom a lakásomat, és bejelentem ideiglenes lakcímre a bérlőket, akkor azok visszaélhetnek ezzel?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 28. 16:47
1/15 anonim válasza:
Nem tudok ilyenről. Annyi, hogy gond nélkül fogadja őket az orvos.
2/15 A kérdező kommentje:
Különben gond lenne a dokinál?
2012. ápr. 28. 16:54
3/15 anonim válasza:
Nem tudnak visszaélni, és különben is van kényszerkijelentés is. A háziorvosnál igen gond.
5/15 anonim válasza:
A tulajdonviszonyokat nem befolyásolja,nem hiszem,hogy máskülönben vissza akarna élni ezzel bárki is.Írjatok bérleti szerződést és abban legyenek benne a kiköltözés, felmondás stb. feltételei.Én,míg kiadtam a lakásomat,volt,akit állandóra is bejelentettem,engem nem érintett hátrányosan,neki viszont fontos volt.
6/15 A kérdező kommentje:
van szerződés, ügyvéd írta, csak ez érdekelt engem, köszönöm a válaszokat!
és mennyibe kerül mindez? mármint gondolom a lakcímkártya nem ingyenes...
2012. ápr. 28. 18:30
7/15 anonim válasza:
Azt nem te intézed, csak alá kell írnod az ideiglenes bejelentőlapot.
8/15 anonim válasza:
De ingyenes a lakcímkártya. Azt ők elintézik, neked csak alá kell írnod a lapot mint szállásadó.
9/15 A kérdező kommentje:
ó, nagyon köszönöm, akkor nekem nem is kell bemennem az okmányirodába?
2012. ápr. 28. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!