Hogyan irtsam ki ezeket a hangyákat? Muszáj lesz a szakember?
Figyelt kérdés
Na most. Mindig is voltak hangyák a lakásban, pár darab, azok a pici fekete alapon fekete, lassan mászós, csak a morzsára gyűlős fajta, néha előbújt sok is, de a biokill nevű csodaszerrel egy spricc és annyi. De most...ezek barna és nagyobb és hosszú lábú hangyák, futnak, gyorsan. És nem a kaja körül mászkerálnak, hanem így összevissza rohannak a padlón, pulton, mosógépen, falon. Tehát spriccelni nem tudom őket, egyesével nyomkodni megint nincs értelme és nem látom, hol jönnek be. Gyanús, hogy valahol itt letojásozhattak, mert különben honnan a viharból kerülnének 3 perc alatt a felmosott, lehangyairtózott, morzsátlan, makulátlan konyhába?? Mit csináljak velük? Milyen szer jó erre? Vagy hívjak ki valakit?2012. ápr. 18. 06:25
1/3 anonim válasza:
Borax + porcukor 1:1 a bejáratukhoz, vagy legalább a vonulási utukra, pár nap alatt behordják...
2/3 anonim válasza:
hangyacsapdával küzdök ellenük,most raidet vettem ezt szeretik az enyémek :))
3/3 A kérdező kommentje:
Raid megvolt 2 hete, semmi, ugyanúgy jönnek. cukros sütőport próbáltam, de szintén semmi :(
2012. ápr. 18. 16:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!