Melyik módszerrel lehet fürdéssel/vízfogyasztással olcsóbban kijönni?
Figyelt kérdés
4-en vagyunk és hogy olcsóbb? Ha egy kádnyi vízben megfürdünk négyen, vagy ha tusolunk? Hasznosak ezek a vízdúsító berendezések?2012. ápr. 17. 17:37
1/5 anonim válasza:
egy kád vízben 4en? ezt inkább nem kommentálnám...
igen, egy gyors zuhany, érdemes szűkítőgyűrűt tenni a gégecső valamelyik végébe, és akkor kevés víz is nagy sugarat ad, tehát többnek érzed.
szappanozás alatt zárjátok el a vizet, azzal is sokat lehet spórolni.
biztos vannak még jó tanácsok, nekem egyelőre ennyi jutott eszembe.
2/5 A kérdező kommentje:
Úgy értve a kád vizet hogy mind a négy ember ugyanabban a vízben fog megfürödni. Bár lehet ígyis értetted.
2012. ápr. 17. 18:22
3/5 anonim válasza:
Hát ... én nagyon nem lennék sem a harmadik sem a negyedik ember ugyan abba a vízbe :S és szerintem te sem.
Szóval ahogy írta az első egy gyors zuhany és szappanozás közbe csap elzár.
4/5 anonim válasza:
Zuhanyzás,az egészségesebb is mint a kádban fürödni. Ugyanabban vízben fürödni nem csak egészségtelen,de az első után már koszosabb lesz,aki fürdik,mint előtte.
5/5 anonim válasza:
felmosóvizet vagy innen onnan nyert vizet ne öntsétek ki hanem vécélehúzás helyett abból lehet mindig önteni a vécébe, na nem az egészet egyszerre hanem beosztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!