Ha egy ideig nem lakom a lakásomban?
Figyelt kérdés
pár hónapig nem leszünk a lakásban. jó lenne ha erre az időre semmit sem kellene fizetni,de van közös költség,fűtés alapdij,szemétdij. ha lejelentem a szolgáltatóknál,lakásszővetkezetnél h nem vagyok,akkor ezeket nem kell fizetnem? vagy van amit igen? csinált ilyet valaki?2012. ápr. 13. 12:38
1/7 anonim válasza:
Ezek alapdíjak.Felesleges köröket futnál.Nem tudják felfüggeszteni a fizetni valót,mert nem tudják ellenőrizni,hogy tartózkodsz-e a lakásban vagy sem...és ilyen kifogásokat fogsz hallgatni.Mindenképp fizetni kell!!
2/7 anonim válasza:
Ezt bizony nem lehet, ne is reménykedj.
3/7 A kérdező kommentje:
tudják ellenőrizni,mert nincs fogyasztásom. persze szemét,közösköltség az oké,azt nem tudják,és a fűtés alapdij gondolom..
2012. ápr. 13. 13:09
4/7 anonim válasza:
A szolgáltatóknál érdeklődj, mert én már hallottam ilyet, hogy szüneteltették a szolgáltatásokat!
5/7 anonim válasza:
A közös költséget fizetni kell, ha benne van a fűtés, akkor azt is. Ezek lakásokra vannak kiszabva.
Áram, víz, gáz ha nem fogy, fizetni sem kell, persze ha nem része a közös költségnek.
6/7 anonim válasza:
Nálunk se lehetett ilyet. A fűtési alapdíjat sem kimondottan fűtési költségre fizeted, hanem pl a rendszer karbantartására, meg ilyesmik szoktak benne lenni.
Sőt volt egy családi házunk is, ahol egy hónapban egy napot tartózkodtunk. Mégis kötelesek voltunk a heti kétszeri szemétszállítást fizetni, mintha folyamatosan ott laknánk és heti kétszer púposra rakottan kiraktuk volna a kukát. Még csak semmiféle kedvezményt sem kaptunk.
7/7 anonim válasza:
Meg pl gázra is van alapdíj, amit akkor is fizetni kell, ha meg se mozdult egész hónapban a gázóra mérője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!