Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Akik már épitkezetek, mennyi...

Akik már épitkezetek, mennyi ideig tartott?

Figyelt kérdés
A párom és én, szeretnénk epitkezni.Ő vállalkozó, és elég szépen keres. Mégis olyan nehéznek tűnik egy ház felepitése. Kiváncsi lennék, hogy ez másoknál hogy volt.

2012. márc. 13. 13:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Mi 2010. június elején kezdtük és 2011. februárban költöztünk be, tehát bő 7 hónapig tartott. Ez volt az az év, amikor egész nyáron esett az eső. Aztán kb. 2011. szeptember-októberig eltartott mire készen lettek pl.a külső-belső járdák, garázsbejáró, végleges kerítés, színező vakolat, kinőtt a fű. Ez úgy sikerült, hogy volt egy építési vállalkozó, akié volt a kőműves brigád és összehangolta az alvállalkozók munkáját is, illetve az apróbb dolgok beszerzését szervezte (ereszcsatorna, fóliák, szögek-csavarok stb.). Emellett a férjem és én folyamatosan szaladgáltunk, ügyet intéztünk, beszereztünk. Én GYED-en voltam, így én napközben mobilabb voltam. Tehát folyamatosan "nyomtuk", számon kértünk, sürgettünk.
2012. márc. 13. 14:04
 2/3 anonim ***** válasza:
Csak pénz és szervezés kérdése. Ha van egy megbízható(!) szakember, az le tudja zavarni 4-6 hónap alatt.
2012. márc. 13. 15:42
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha van pénzetek, fél év alatt fel lehet húzni a házat.

Nekünk nincs, így öt évig tartott, már rég benne laktunk, mire befejeztük :)

2012. márc. 18. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!