Kedves Miskolc, Avasiak! Testvérvárosok útja a ltp. -en belül jónak számít?
Figyelt kérdés
(vagyis ki merhetek menni egyedül az utcára, vannak-e bogarak meg hasonlók) Sajnos ott tellett csak lakásra és nemsoká költözöm, kicsit félek:S)2012. ápr. 13. 01:00
1/3 anonim válasza:
Az jó hely. A szentgyörgy utat kell elkerülni.
De a testvérvárosok az avasalja..Ott nagy a forgalom, közel a tesco, az egyetem, egy pár iskola is...kimenni kimehetsz.
bogárról nem tudok van-e
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kicsit megnyugtattál. A környéket szándékosan körbejártam, bementem kisboltokba, kocsmába, és mivel nem kötött belém senki (igaz elég "barna" volt a légkör)így gondoltam hát legyen. Csak a fészekrakóktól meg a csótányoktól irtózom, remélem az "avasalját" földrajzilag értetted, nem úgy hogy annak is a legalja...
2012. ápr. 13. 18:01
3/3 A kérdező kommentje:
Persze ezért a pénzért nem vártam palotát, még a mostanában elhíresült ház előtti disznóvágás (LOL de ez komoly, megtörtént) sem érdekel, csak engem hagyjanak élni, leülhessek nyugodtan egy parkban (szeretek sétálni), ne kelljen folyton félnem és fizessék aközös költséget ennyi az elvárásom. Am. azért kérdeztem rá hogy megerősitítek-e azt amit állított az ingatlanos mely szerint ez úgymond nyugis hely. (nem voltak betört, összefirkált ablakok, működött a lift, csak kosz volt) Várom a további hasznos válaszokat!
2012. ápr. 13. 18:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!