Miskolc, Középszer utca mi a véleményetek?
Sziasztok,
Miskolcon tervezünk lakást vásárolni a barátnőmmel, a Középszer utcán viszonylag baráti áron vannak eladó ingatlanok. Érdekelne, hogy mi a véleményetek a környékről? Közbiztonság, lakóközösségek, laknak e roma származásúak...
Az Avasról sok rosszat hallani és ugye ez az utca az avas alján található....
Előre is köszönök minden választ...
25/F
Középszer közepén lakom 2 éve.
Kb a 60-as számig jó a környék,a fellette levők már nem.
Én imádtam itt lakni,tényleg jó környék,tömegközlekedés még itt elfogadhatónak mondható,boltok,meki,posta közel.
Viszont csótányos lett majdnem mindegyik lakás,nem tudom honnan jöttek,de már elegem van,én épp most költözök.
Albiban laktam,másfeles,kb 3-3,5 millióért fogják árulni,kis felujitásra szorul.
Ha a bogarak nem zavarnak,akkor nyugodtan nézelődj itt.
Ha kérdésed van,nyugodtan
Akkor azt mondjátok hogy olcsó húsnak híg a leve? Nagy ívbe kerüljük az utcát mert csótányos és feketék laknak a lakások nagy részében?
Pedig olyan szép lakások vannak 5-5.5 Millióért.
Adnátok egy pár tippet hová érdemes költözni Miskolcon belül?
második vagyok.
Én ami alapján lakást keresek,az az hogy ne legyen sok roma,ne legyen bogár,kevés legyen a rezsi,és jó legyen a közlekedés.
Igy belváros,(szeles utca,vörösmarty,király utca,környéke)
győri kapu,(győri kapu,vologda,kiss ernő és környéke
petneházi bérházakig népkerttől,(corvin utca-csabai kapu és a környéke)
búza tértől reptérig(szentpéteri kapu és a közvetlen utcák).
Belvárosban szeéchenyin semmiképp,jó áron árulják őket,de penészesek,és a villamos miatt repedeznek.
Avas olcsó,de veszélyes,főleg a barátnődre nézve.Én nem vagyok félős lány,de gázsprével közlekedek az avason nappa is.
Újgyőri főtértől kifele Diősgyőr megint nem ajánlott.
József Attila út eleje még elmegy,de csak nagyon az eleje,utána szintén nem tul barátságos hely.
Ami még jó,az hejőcsaba városrész (csabavezér út,egész kifele nyékládháza fele),csak az drága szerintem.
De ha konkrét utca,hidrdetés van,akkor leirhatod,mondok véleményt.
"Igy belváros,(szeles utca,vörösmarty,király utca,környéke)
győri kapu,(győri kapu,vologda,kiss ernő és környéke
petneházi bérházakig népkerttől,(corvin utca-csabai kapu és a környéke)
búza tértől reptérig(szentpéteri kapu és a közvetlen utcák). "
Basszus! Cigányok mindenhol vannak, nem? Csótányok is. Amiket te felsoroltál, ott is. Ez a régi, dohos szellőzőrendszerek átka.(Ja,a cigányok nem). Egyébbként a betelepültek okozzák a gázt, nem azok, akik 30 éve ott élnek. A kérdező pedig menjen el, nézzen szét személyesen és tekintse meg a környéket. A lakások meg azért olyan olcsók, mert padlón van az ingatlanpiac. HA lakást akarsz venni, akkor inkább a hármas-ütemben nézelődjél. Vagy a Vörösmarty lakótelepen, esetleg a Katowicze, vagy a Bulgárföld.
8-10 éve még jó könyék volt,sőt,még 3 éve is amikor ide költöztem.
Most körülbelül egy bő fél éve kezdett el romlani a helyzet és már nem lesz jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!