Miskolc, Középszer utca mi a véleményetek?
Sziasztok,
Miskolcon tervezünk lakást vásárolni a barátnőmmel, a Középszer utcán viszonylag baráti áron vannak eladó ingatlanok. Érdekelne, hogy mi a véleményetek a környékről? Közbiztonság, lakóközösségek, laknak e roma származásúak...
Az Avasról sok rosszat hallani és ugye ez az utca az avas alján található....
Előre is köszönök minden választ...
25/F
Nem Középszer lett belőle, hanem belváros. igaz nem annyiért sikerült venni, mint a Középszeren, de remélem jól döntöttünk.
Olyan előfordulhat, hogy Miskolc egyes részein eltérő díjszabású a víz, villany, távhő? Remélem a belvárosban sem drágábbak mint máshol. A tulajdonos elmondása szerint a távhő max. 30 ezer volt télen, de ősszel szerelik fel a költségmegosztókat......
nem,viz,villany ugyanannyi
(villany 50Ft/kwh, viz 370 ft/m3, szennyviz 260/m3-ez összeadik ugye,illetve a viz felmelegitési dija a távhőben jelentkezik,aminek köbmétere 980 Ft körül van)
Távhő ára másfeles lakásnál télen 22 volt a max,55-ben 28ezer (valós adat most februárra,előbbi nekem lakás,utóbbi ismerősöké,és sok lakást megnéztem,én vagyok aki irta h albit keresett)
Távhőnél van egy 2800Ft-os alapdij,amit fizetsz ha semmit nem csinálsz,akkor is.Ehhez jön az amit használsz,most már ugye csak a melegviz dija.Télen pedig a fűtés dija olyan 3300Ft/GJ.
Gáz,mármint amin főzöl az általánydija,mind1 mennyit használsz,3 hónapra 4ezer forint körül van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!