A szomszéd nem engedi kirázni a szőnyeget. Van joga hozzá?
4. emeleten lakunk közvetlenül alattuk a 3.-on van ez a vénasszony...(bocsánat csak ideges vagyok!) és a múltkor elkapott minket a lépcsőházba..elkezdett veszekedni velünk,hogy az ő csendéleti nyugalmát megzavarjuk(könyvet szokott olvasni az erkélyen.) amikor kirázzuk a szőnyeget..eddig nem szólt érte pedig csináltuk ugyanúgy most valamiért ránk szállt,biztos unalomból hisz egyedül él.. most is kiráztam kb 1 fél órája,mert most értem rá takarítani! erre fél percre rá jön fel és csönget...ilyenkor este már nem ül kint az erkélyen!! :S
nagyon bogaras..:S ha legközelebb leszólít és letámad mit feleljek rá? :/
segítsetek!
Ja,azt elfelejtettem írni,hogy nem ám nagy szőnyegról van szó amit simán ki lehet porszívózni! Hanem átlagos méretű rongyszőnyeg amit ugye lehetetlen!
Egyik válaszoló nagyon rávilágított a lényegre..mi is itt lakunk már több mint 10 éve és még egyszer sem láttam senkit aki levitte volna a szőnyegét és kirázta volna...
ő meg nem is nagyon takarít szóval nem értem mi a baj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!