Hogy lehetne megértetni a rokonokkal, hogy fölöslegesen ne vásároljanak nekünk holnikat?
Egyszer elég, ha elmondon nekik, hogy ti szeretnétek mindent megvenni, ti tudjátok a legjobban, milyen típusú, formájú, színű dolgokat szeretnének, ezért a vásárlási utalvány a célszerű ilyenkor, inkább azt vagy pénz ajándékozzanak, ha szeretnének adni valamit.
Ha ez nem jut el a fülükig, akkor csak annyit tehetsz, hogy mikor mondják neked, hogy itt a törölköző, mikró stb. azt mondod, hogy köszönjük, nem kérjük, már van. Az ő dolguk, hogy mit csinálnak vele ezek után. Bajlódjanak ők a visszavitetésével.
Köszönd meg,és hozd el.
A törülközőkből,ágynemű huzatokból,poharakból mindig jó ha van többlet..(hidd el nekem,én is morogtam,hogy miért kapok 5 törülközőt,de ma áldom az eszemet,hogy eltettem,mert bizony mindig jól jöhet)
A mikrót,tűzhelyet el lehet adni,és a pénzt el lehet költeni arra amire kell.Ha jobban néz ki a szülők által vett dolgok,akkor azokat tartsátok meg.(bár a mikró sem kér enni,én dobozban hagynám,és eltenném..2-3 év és a régi mikró úgyis tönkre megy.
Mi kiállítottunk anno egy listát, és ezt küldtük szét, pont emiatt, hogy ne kapjunk mindenből kettőt. Sőt az anyukáknál is hagytunk, hogy ők is segítsenek, mert sokszor többet beszélnek az adott rokonnal. (Listába, pontos megnevezés, márkanév, típusszám, és üzletek, ahol beszerezhető- és természetesen beleírni, hogy hívják ezt vagy azt a személyt, mert ő tudja ki és mit vesz)
Amúgy törölköző, pohár, ágynemű- még ha nem is tetszik esetleg, csak a többiekkel tudok egyetérteni, az mindig kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!