Mit tehetek, ha elvitték szüleim gázóráját óracsere alkalmával vizsgálatra?! Tudom, hogy nem "loptak"!?
Mindig az övéké volt a lakás/ház? Korábban nem lakott ott senki?
Nekem a pesti albérletemnél volt, hogy óracserekor találtak valami kütyüt az órában, ami állítólag csökkentette a fogyasztást. Mondtam, hogy a tulajdonos egy nyugdíjas házaspár, akik tutira nem csináltak vele semmit, mert még a csapban a tömítést is szerelővel cseréltették ki nekem, annyira analfabéták minden műszaki dologhoz. Viszont csak pár éve vették a lakást, nem kizárt, hogy az előző tulaj machinált vele valamit. Rendesek voltak a gázosok, mert mondták, hogy akkor ezt a kütyüt most nagyon gyorsan dobjam be a kukába, ők nem látták.
Igazából semmit, ha nincs bizényítékod.
Tigázosok híresek arról, hogyha nincs rajtad ezer szemük helyben, akkor "egész véletlen" csinálnak bírságolnivalót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!