Mennyi egy panellakás rezsije ahol távhő van?
Nem olyan rossz a panellakás. Amit érdemes figyelembe venni a panellakásnál, hogy mikor épült. Az új építésű panellakások szigetelése már sokkal jobb (pl. a cseréptetős panellakások esetében.) Mégis a régi és az új panellakások közötti árkülönbség nem igazán jelentős.
A másik előnye a panellakásnak, hogy most olcsón megkapható. Hasonló nagyságú téglalakás, majdnem a duplájába kerül és nincs akkora különbség közöttük. A fűtés?! Igen, a gázfűtés ára jelenleg kedvezőbb. Kb. fele annyi, de mi lesz 5-10 év múlva... A föld olaj és földgázkészlete rövid időre elégséges már.
Egy központ olcsóbban és gyorsabban tud átállni egy új fűtési technológiára.
Csak a közt8datban elterjedt a rossz híre a régi panellakásoknak, ami azóta változott, de a tudatunkban még mindig a negatív érzések a meghatározóak.
Szerintem jó befektetés is, most vásárolni panellakást, csak meg kell nézni, hogy milyet!
Még mindig én vagyok, a fönti hozzászóló! :)
Tizennégy évig éltem téglalakásban. Kb. 10 évet panellakásban (régi építésű) és jó pár évet új építésű, cseréptetős panellakásban. Kb. 20 évet magánházban.
Tapasztalataim alapján elmondhatom, hogy a cseréptetős panellakás és a magánház a legelőnyösebb. Mind a kettőnek megvannak az előnyei. A cseréptetős panellakásnak a kényelem, magánháznak a kert.
Ezért szerintem, a városban egy új építésű panellakás a legjobb választási lehetőség, mint befektetés, mint kényelem szempontjából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!