Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mennyi egy panellakás rezsije...

Tibor215321 kérdése:

Mennyi egy panellakás rezsije ahol távhő van?

Figyelt kérdés
konkrétan a fűtésszámla és a melegvíz miatt aggódom ott mennyivel drágább? ki mennyit fizet xkm3-re?
2012. márc. 26. 16:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
30-40 ezer?? Az igen!!
2012. márc. 27. 08:26
 12/13 anonim válasza:

Nem olyan rossz a panellakás. Amit érdemes figyelembe venni a panellakásnál, hogy mikor épült. Az új építésű panellakások szigetelése már sokkal jobb (pl. a cseréptetős panellakások esetében.) Mégis a régi és az új panellakások közötti árkülönbség nem igazán jelentős.

A másik előnye a panellakásnak, hogy most olcsón megkapható. Hasonló nagyságú téglalakás, majdnem a duplájába kerül és nincs akkora különbség közöttük. A fűtés?! Igen, a gázfűtés ára jelenleg kedvezőbb. Kb. fele annyi, de mi lesz 5-10 év múlva... A föld olaj és földgázkészlete rövid időre elégséges már.

Egy központ olcsóbban és gyorsabban tud átállni egy új fűtési technológiára.

Csak a közt8datban elterjedt a rossz híre a régi panellakásoknak, ami azóta változott, de a tudatunkban még mindig a negatív érzések a meghatározóak.

Szerintem jó befektetés is, most vásárolni panellakást, csak meg kell nézni, hogy milyet!

2012. jún. 3. 18:58
 13/13 anonim válasza:

Még mindig én vagyok, a fönti hozzászóló! :)

Tizennégy évig éltem téglalakásban. Kb. 10 évet panellakásban (régi építésű) és jó pár évet új építésű, cseréptetős panellakásban. Kb. 20 évet magánházban.

Tapasztalataim alapján elmondhatom, hogy a cseréptetős panellakás és a magánház a legelőnyösebb. Mind a kettőnek megvannak az előnyei. A cseréptetős panellakásnak a kényelem, magánháznak a kert.

Ezért szerintem, a városban egy új építésű panellakás a legjobb választási lehetőség, mint befektetés, mint kényelem szempontjából.

2012. jún. 3. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!