Milyen típusú lehet a Zanussi hűtőszekrényem?
A hátulján a rácson van egy vonalkód, felé írva, hogy 240 ****, illetve egy másik címkén több nyelven az, hogy "hűtőkörfolyamat R134a"
Oké, 240 literes Zanussi, de hogy keressek hozzá alkatrészt pontosabb név híján?
Köszi!
A belső hűtőtérben alul(ahol a zöldséges dobozok vannak)
bal oldalon kellene lenni a cimkének amin az összes adatnak szerepelnie kell.
Régebben így volt.
Egyfolytában hűt, nem kapcsol le. Valószínűleg termosztátcsere-érett.
Sajnos lent sincs semmi felirat, ott kezdtem, csak aztán húztam ki az egész szekrényt. Van benne egy kis fagyasztó, közös térben a normál hűtőrésszel.
A #2 vagyok, nézd át ezt az oldalt, hátha segít:
Az én ZANUSSI 240 l-embe hétfön cserélt a szerelő termosztátort 10000ért. Ezek a termosztátorok elég egyformák,mer az enyémbe is olyat hozott amininek a fokozatállítója(tekerője) teljesen másképp nézett ki mint ami bent volt.
Zanussi-zanussi.De most igy felokosodva a következőt tenném:kiszedném és elvinném a boltba.
Az enyém nem kapcsolt be baja volt, a szerelő a telefonba már mondta is hogy termosztát probléma.
5ös vagyok
két csavar fogja a fokozatállító burát,(amibe a világítás is van)de előtte húzd le a fokozatállító tekerőjét.
Ha leszedted már csak egy dolgod van,ki kell szedni az érzékelőjének azt a 30cm körüli vezetékét amit egy csavar fog a hűtő hátuljához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!