Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Milyen típusú lehet a Zanussi...

Milyen típusú lehet a Zanussi hűtőszekrényem?

Figyelt kérdés

A hátulján a rácson van egy vonalkód, felé írva, hogy 240 ****, illetve egy másik címkén több nyelven az, hogy "hűtőkörfolyamat R134a"

Oké, 240 literes Zanussi, de hogy keressek hozzá alkatrészt pontosabb név híján?

Köszi!

2012. márc. 23. 20:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Mi a baja? Van mélyhütő része?
2012. márc. 23. 21:17
 2/7 anonim ***** válasza:

A belső hűtőtérben alul(ahol a zöldséges dobozok vannak)

bal oldalon kellene lenni a cimkének amin az összes adatnak szerepelnie kell.

Régebben így volt.

2012. márc. 23. 21:23
 3/7 A kérdező kommentje:

Egyfolytában hűt, nem kapcsol le. Valószínűleg termosztátcsere-érett.

Sajnos lent sincs semmi felirat, ott kezdtem, csak aztán húztam ki az egész szekrényt. Van benne egy kis fagyasztó, közös térben a normál hűtőrésszel.

2012. márc. 24. 07:36
 4/7 anonim ***** válasza:

A #2 vagyok, nézd át ezt az oldalt, hátha segít:

[link]

2012. márc. 24. 08:23
 5/7 anonim ***** válasza:

Az én ZANUSSI 240 l-embe hétfön cserélt a szerelő termosztátort 10000ért. Ezek a termosztátorok elég egyformák,mer az enyémbe is olyat hozott amininek a fokozatállítója(tekerője) teljesen másképp nézett ki mint ami bent volt.

Zanussi-zanussi.De most igy felokosodva a következőt tenném:kiszedném és elvinném a boltba.

Az enyém nem kapcsolt be baja volt, a szerelő a telefonba már mondta is hogy termosztát probléma.

2012. márc. 24. 20:19
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm #4-es, #5-ös, a kettőtök hozzászólásából lehet meg tudnám oldani magam, de nem vagyok egy nagy szerelő... Viszont egy próbát megér, ha nem bonyolult szétszedni.
2012. márc. 26. 13:58
 7/7 anonim ***** válasza:

5ös vagyok

két csavar fogja a fokozatállító burát,(amibe a világítás is van)de előtte húzd le a fokozatállító tekerőjét.

Ha leszedted már csak egy dolgod van,ki kell szedni az érzékelőjének azt a 30cm körüli vezetékét amit egy csavar fog a hűtő hátuljához.

2012. márc. 26. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!