Milyenek a Zanussi gáztüzhelyek?
Van fehér,van inox.
Van 3 égős,van 4 égős.
Van szikragyújtós,és van anélküli.
Van full elektromos , gázos és kombinált.
Van amelyik 20 éve hibátlan,van amelyik már üzembe helyezéskor rossz.
...
Van amelyikre vigyáznak 10 év múlva is ,és van amelyikre nem.
Nekem Zanussi oven van.Meg vagyok vele elégedve.4 gázégős.Jó pár éve megvan, soha semmi gondom nem volt még vele.
Jól süt, könnyű tisztán tartani.Lehet palackkal is használni.
Bemegyek az üzletbe megyveszem és rákötöm palackra,
Működik így vagy minde gáztüzhelyet át kell alakítani?
A PB gáznak nagyobb a kalória tartalma mint a vezetékesnek,így a PB-ről üzemelve kisebb fúvókák szükségesek.
Általában az új gáztűzhelyek a vezetékes gázhoz való fúvókákkal van felszerelve és PLUSZ egy kis zacsiban van hozzá PB-hez való fúvóka készlet(3-4 db) illetve 1 gumicső adapter tömitéssel(ezt csavarozzuk rá hátul a készülékhez,és erre lehet rá húzni a gáz tömlőt.
Ezeket feltétlen meg kell nézni hogy ott van-e a csomagolásban,mert JÁR HOZZÁ !
Amúgy lehet utólag is venni minden készülékhez ilyen fúvóka készletet gázkészülék szakboltban (Pl. Citytherm kft)amennyiben tűzhelyhez netán nincsen már meg(használt vásárlás/elveszett stb)
A pb gázpalackot meg amúgy is csak nyomáscsökkentővel szabad bekötni,ami a palack nyitószelepénél szokott lenni egy kb cigisdoboz méretű kis tömb alkatréz. Ha nincs ilyened akkor ezt külön meg kell venned.
Első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!