Vécéfrissítőről/illatosítóról mi a véleményetek? Szoktatok használni?
Albérletben lakom két másik lánnyal, és én speciel igyekszem akkor elvégezni a nagy dolgot, ha nincsenek itthon a többiek vagy még alszanak, mert kínosnak érzem, ha valaki bemegy utánam és érzi a büdit...
Viszont hiába van vécé illatosító, én azt nem szeretem, mert nem tünteti el a szagot, inkább csak összekeveredik a büdi és az illatosító szaga, és nekem az szinte rosszabb, mintha csak a büdös lenne...
A másik meg az, hogyha valaki nagy dolgot végzi, utána mindig fúj az illatosítóból, és a kis lakásban mindenhol hallatszik a spray hangja. És utálom azt, hogyha meghallom a fújást, akkor tudom, hogy valaki most végezte a nagy dolgát. Ez annyira gáz, nem? :)
Nektek vannak hasonló tapasztalatotok esetleg albérletben, vagy otthon családdal kapcsolatban? :)
Olyan is van, de szerintem nem olyan hatásos, mert attól még "elszabadulnak" a szagok :)
Egyébként milyen típusú van nektek?
Én már sokmindent kipróbáltam, de sajnos a sz.a.rszag az csak sz.a.rszag, akármivel is próbálod eltüntetni.
Nekünk van a WC-ben fújós (Brise valami fehér) és harpic beakasztós is, de őszintén, alig érnek valamit, a fújósat szinte alig használjuk.
a titok nem a szagosítókban rejlik, hanem az instant sz.rásban. kipottyan, húzol, törölsz, törölsz, húzol mégegyet.
mondjuk az nem rossz, ha van ablak a wc-n vagy a fürdőn, mi úgy szoktuk, hogy mikor nekiülünk, kinyitjuk az ablakot, gyorsan igyekszünk túllenni rajta, és igény szerint egy aprócska fújást engedünk a levegőbe, valamint becsukjuk az ajtót.
nem ez a legemelkedettebb emberi tevékenység, de elkerülni nem lehet, szóval jobb gyorsan elvégezni, hogy több idő maradjon a hasznos dolgokra :)
Én utálom az illatosítót. Ezért nincs is,szerencsére a fürdőnek jó szellőzője van, hamar kiviszi a szagokat. Az illatosítók szagát egy percig sem bírom elviselni, hányni tudnék tőlük.
A párom eleinte nehezen fogadta el ezt a dolgot, de aztán ő is rájött, hogy tényleg felesleges fújkálni. Az igazi megoldás a szellőztetés.
Sajnos ez elkerülhetetlen dolog és tökéletes megoldás nincs a szagok ellen.
Nálunk a wc kagylóba akasztva Harpic Max van és külön légfrissítőt is használunk,aminek meglepően jó illata van(bár nem olcsó)és Oust technológiás,tehát a szagokat is mérsékli,nemcsak elfedi:Brise Refreh air és abből is a Hegyi frissesség(fresh mountain morning)illata vált be legjobban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!