Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Építettünk egy 9 nm szobát a...

Hurenzon kérdése:

Építettünk egy 9 nm szobát a házhoz. De nem kértünk rá építési engedélyt?

Figyelt kérdés
Ha most kérünk építési engedélyt, de nem szólunk, hogy már kész a szoba, akkor az kiderülhet? Ilyenkor ki szoktak jönni ellenőrizni? Az építési engedélynek milyen költségei vannak? Illetve, ha fennmaradási engedélyt szeretnénk kérni, annak milyen költségei vannak?
2012. márc. 10. 19:48
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Már nem tudom min, de múltkor összeveszett a bátyámmal elég szépen, erre bátyám 2 hét múlva átmászott hozzá 2 haverjával részegen és levágták az összes tyúkjukat. Szerintem meg tudta, hogy mi voltunk, de semmit sem szólt.
2012. márc. 10. 20:25
 12/25 Napkiraly ***** válasza:

jó kedvemben találtál, ajánlom az első számú melléklet első sorát:

[link]

2012. márc. 10. 20:27
 13/25 Napkiraly ***** válasza:
Ha ilyen a helyzet, akkor esélyes vagy. Csinálj egy fotót, tedd fel kepfeltoltes.hu-ra, és linkeld be, h lássuk miről is van szó
2012. márc. 10. 20:29
 14/25 A kérdező kommentje:
Fotót most nem tudok csinálni. De egy 7x7 m a házunk és bejárati ajtónál volt egy nagy terasz, ami 7x3 m volt és annak a felét alakítottuk át szobává.
2012. márc. 10. 20:38
 15/25 A kérdező kommentje:

Így néz ki és a teraszt építettük be.

[link]

2012. márc. 10. 20:40
 16/25 Napkiraly ***** válasza:
tetőszerkezet miből van? A légifotó innentől lókuki, mert azon csak az látszik hogy kicserélted a tetejét. Én xarnék rá, ha gáz van megmondanám, hogy csak felújítottam az előszobát.
2012. márc. 10. 21:02
 17/25 A kérdező kommentje:

bitumenes zsindely.

Igen én is most vettem észre, hogy a fotón nem látszik a különbség.

2012. márc. 10. 21:06
 18/25 Napkiraly ***** válasza:
17%
hozol 3 tanút aki emlékszik rá, hogy az az előszoba megvan 10 éve. Ki fog ellened tanúskodni? Szomszédok? Meg kell őket kérdezni, hogy szeretnének-e még ott élni
2012. márc. 10. 21:07
 19/25 anonim ***** válasza:
34%
Napkiraly: nagyon kemény vagy, mint egy tíz éves hülyegyerek. Rendszeresen megaláznak vagy csak néha?
2012. márc. 11. 07:09
 20/25 Napkiraly ***** válasza:
Nem aláznak, mert van egy olyanom, ami neked nincs: tekintélyem. Ezért nem vagyok kis komplexusos fsz aki megijed a saját rányékától
2012. márc. 11. 14:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!