Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Építettünk egy 9 nm szobát a...

Hurenzon kérdése:

Építettünk egy 9 nm szobát a házhoz. De nem kértünk rá építési engedélyt?

Figyelt kérdés
Ha most kérünk építési engedélyt, de nem szólunk, hogy már kész a szoba, akkor az kiderülhet? Ilyenkor ki szoktak jönni ellenőrizni? Az építési engedélynek milyen költségei vannak? Illetve, ha fennmaradási engedélyt szeretnénk kérni, annak milyen költségei vannak?
2012. márc. 10. 19:48
1 2 3
 1/25 Napkiraly ***** válasza:
0%
Megasznak 1-2százezerre. Ha vársz 10 évet elévül az egész. Minek neked erre fennmaradási engedély? Csendben maradsz és vársz 10 évet. Ha valamelyik kedves szomszédod nem nyom fel (legyél mindig jóban velük de gondoskodj róla hogy tiszteljenek, és tudják hogy ha felnyomnak akkor komoly baleset is érheti őket), akkor senkit se fog érdekelni a dolog. m2 alapján kapod a bírságot, de így is párszázezer.
2012. márc. 10. 19:59
 2/25 anonim ***** válasza:
Ne szólj szám, nem fáj fejem!!Minek tudatnád ezt bár kivel is?9nm az nem nagy.Észre sem fogják venni!!!Meg szerintem a szobához nem kell engedély!!
2012. márc. 10. 20:00
 3/25 A kérdező kommentje:

A mi utcánkba minden kiderül.

Már az egész utca tud róla.

A szomszéd egy önkormányzati képviselő és egy bunkó. ( csak reménykedni tudunk, hogy nem jelent be).

Az utcánk egy kis utca, de rengetegen laknak és nem mindenki szeret minket.

2012. márc. 10. 20:05
 4/25 anonim ***** válasza:
De nekik nem kell tudniuk arról,hogy ezt csak úgy építettétek.Ha megkérdezik mond hogy kicsit húzós volt az utána járás de végül megkaptátok az engedélyt.Ne parázzz!!!Légy zsivány mint mindenki ebben az országban!!
2012. márc. 10. 20:08
 5/25 anonim ***** válasza:
szerintem gyors beszéd egy tervezővel mit tud ajánlani mert mindenhol van kis kapu
2012. márc. 10. 20:08
 6/25 Napkiraly ***** válasza:
kormányrendeletben van hogy mihez kell engedély. HA az épület szerkezete változik, akkor kell sajna. Ráfoghatod hogy nem friss építés, csak felújítottad, de az ortofotó elárul. Be kell őket fenyíteni, jobb ha tudják hogy ha kiderül hogy bejelentettek, akkor a másnapi híradóban megkapják a 15 perc hírnevüket.
2012. márc. 10. 20:12
 7/25 anonim ***** válasza:
Ha a házon belül van tehát a fő falakon belül akkor kutyát nem fogja érdekelni a dolog. Ha kint az udvaron szerintem akkor se mond azt hogy minden megvan hozzá meg ne is idegeskedj miatta sőt a legfontosabb hogy ne lássák meg rajtad hogy be parázol ha szóba kerül ez mert akkor tuti hogy szívatni fognak, ha meg látni fogják hogy nagy ívben leszarod az egészet hogy ők mit gondolnak meg teljesen határozott vagy akkor ők nem fognak felnyomni mert nem fogják értelmét látni. Mellesleg ha egy idegennel szóba kerül ez a dolog új szomszéd stb... akkor kussolsz erről és kész.
2012. márc. 10. 20:14
 8/25 A kérdező kommentje:

A házon kívül van, pont az utcafront felé.

Mi nem mondjunk senkinek, hogy nincs engedély.

Igazából csak a képviselő szomszédunktól félünk illetve a légi fotótól.

2012. márc. 10. 20:17
 9/25 anonim ***** válasza:
mind szép és jó csak az a baj ha valaki szeretne csinálni valamit a telkén az önkormányzat mindjárt ki küld a telek szomszédnak egy levelet hogy mit szeretnél és hogy a szomszédok ezt nem szeretnék vagy nincs ellene kifogásuk sajnos most már mindenhol vagy egy rohadt tégla aki elba... az egész életet nekem is igy volt most is pereskedek
2012. márc. 10. 20:21
 10/25 Napkiraly ***** válasza:
Nyomd fel a képviselő szomszédodat az adóhatóságnál, akkor nem lesz ideje ilyesmiken gondolkodni :) De nem, hagyd ezt a hülye magyar szokást, én is rühellem, ne nyomjuk fel egymást! Én hagynám a fenébe, inkább meghívnám a maffiozó haverjaimat kertipartira hogy lássa a szomszéd hogy nem jó kikezdeni
2012. márc. 10. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!