Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Valaki nem tud olyan palyazato...

Valaki nem tud olyan palyazatot ami energiatakarekossagrol szol egy csaladi haznal?

Figyelt kérdés

2012. márc. 7. 00:11
 1/5 vacok82 válasza:

Úgy tudom, most ilyen pályázat.

Korábban volt, hogy ha napelemeket szereltetsz a házadra akkor azért járt állami támogatás.

Ha esetleg tudomást szerzel róla mégis, akkor engem is érdekelne.

2012. márc. 12. 10:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Felejtsétek el a pályázatot. Pályázatot kell íratni, terveket kell készíteni. Ez költség. Mindenről számlát kérni. Ha ezek nélkül csináljátok, akkor majdnem ugyanott vagytok. Én (most már) biztos így csinálnám.
2012. márc. 12. 10:58
 3/5 anonim ***** válasza:
A pályázat kiírója a bírálati határidőt nem tartotta be, hónapokkal később döntött, majd közölte, hogy bár a pályázat minden feltételnek megfelelt, nincs pénz ezért nem támogatja a beruházást. Addigra már a beruházás megvolt. Szóval a pályázatot felejtsd el. Ötletekkel szívesen segítek, ha gondolod, mert nálam elég komplex beruházás volt.
2012. márc. 13. 10:33
 4/5 anonim ***** válasza:

Beszéljük meg itt, nem írok üzenetet.

A meleg víz ellátáshoz ismerni kellene a jelenlegi rendszert. Általánosságban elmondható, hogy napkollektor jó megoldás lehet, puffertartállyal. Ha van padlófűtés, akkor fűtésrásegítés is lehet. Ehhez kell egy délkeleti vagy déli tetőfelület.

Az áram ellátásnál a napelem jöhetne szóba, de nem igazán éri meg, olyan nagy a megtérülési idő.

2012. márc. 14. 13:28
 5/5 A kérdező kommentje:

Most sima villany bojler van

es mennyibe kerul egy napkollektoros melegvizes rendszer kiepitese kb tervezes beepites mindennel?

2012. márc. 14. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!