Lehet most pályázatot benyújtani nyílászáró cserére?
Figyelt kérdés
Panellakásban szeretném kicserélni az ablakokat.Tudom hogy régen volt valami olyasmi,hogy az állam fizette valahány százalékát.Ez létezik még?Ha igen,hol tudnék utánanézni?2009. jún. 15. 14:09
1/2 anonim válasza:
Feletsd el az állami támogatásos cserét! Panelprogramnak hívják és annyi a lényege, hogy ha az egész tásasház (2/3, vagy 3/4) belemegy, akkor lehet pályázni 400-500 ezer forintért arra, hogy kapjatok állami támogatást, de ekkor még nem biztos, hogy megnyeri a ház a támogatást. Ha megnyeri, akkor kb. TRIPLA áron egy rakás kontár összehányja a munkát, amire majd kéthavonta hívhatod garanciális javításra a szájhúzkodó "mestereket", feltéve, persze ha nem szűnik meg a cég, miután levonultak. Mi magánúton cseréltünk ablakot néhány éve panelban. Rászántam az időt, hogy körbetelefonáljam a nyílászárós cégeket és azt hívtam, aki kedvező áron csinálta. A munkát én vettem át akkor, amikor megfelelőnek találtam, az ablak azóta is kifogástalan. Anyósomék lépcsőháza beleugrott a panelprogramba, azóta csak a baj van (nem csukódik, penészedik, szorul a kilincs, beázik, stb.). Nála nyílászárócsere többe került így is, mint nekünk, pedig ő nyugdíjas, ezért csak az 1/3-át kellett fizetni. De tudod, sok az alvállalkozó alvállakozójnak az alvállalkozója... Szóval én saját és családi tapasztalatból azt mondom, hogy anyagilag és műszakilag is jobban jársz, ha magánúton csináltatod.
2/2 lali az állat válasza:
Egyénileg is lehet pályázni:
www.energiakozpont.hu
Telefonon adnak felvilágosítást az aktuális lakossági pályázatokról és a pályázat beadásának módjáról,illetve letölthetőek a szükséges,kitöltendő nyomtatványok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!