Neked hogy jöttek ki?
2012. márc. 1. 09:15
1/6 anonim válasza:
Energiatakarékossági teszt
'a' válasz: 2
'b' válasz: 4
'c' válasz: 13
Tehát majdnem zseni vagyok :)
2/6 A kérdező kommentje:
a:1
b:7
c:11
2012. márc. 1. 09:29
4/6 anonim válasza:
Nekem is a C a legtöbb, bár elég hülye kérdések vannak, pl. a fénycsöveknél sokszor márkától függ, hogy mennyi élettartamot írnak rá, azt nem nem hiszem, hogy bárki méri, hogy most akkor hány ezer óránál járunk...
5/6 anonim válasza:
1
6
12
:) nagyon májer vagyok, azt mondja a fáma :)
egyáltalán nincs se tv-m, se hifim, se házimozim, csak laptopot használok elektronikus szórakozásra, rádiót a telefonon hallgatok, és ennyi :)
mindenem energiatakarékos, a esti világítást egy Ikea-s ledes hógömbös izzósorral oldjuk meg, egyrészt mert több nem kell, másrészt mert iszonyat jól néz ki :D
szóval én aztán nagyon környezettudatos vagyok, semmi kétség :D
6/6 anonim válasza:
Nekem:
a,:3
b:5
c:11.
E szerint én nagyon profi vagyok,pedig stand by-ba van az összes készülékem szinte amikor nem használom.(és ezt is jelöltem be)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!