Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Neked hogy jöttek ki?

Neked hogy jöttek ki?

Figyelt kérdés

[link]

Ez egy energiatakarékossági teszt, és a végén megnézheted, hogy milyen vagy.

2012. márc. 1. 09:15
 1/6 anonim ***** válasza:

Energiatakarékossági teszt

'a' válasz: 2

'b' válasz: 4

'c' válasz: 13

Tehát majdnem zseni vagyok :)

2012. márc. 1. 09:22
 2/6 A kérdező kommentje:

a:1

b:7

c:11

2012. márc. 1. 09:29
 3/6 anonim ***** válasza:

3

3

13

2012. márc. 1. 11:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem is a C a legtöbb, bár elég hülye kérdések vannak, pl. a fénycsöveknél sokszor márkától függ, hogy mennyi élettartamot írnak rá, azt nem nem hiszem, hogy bárki méri, hogy most akkor hány ezer óránál járunk...
2012. márc. 1. 12:19
 5/6 anonim ***** válasza:

1

6

12

:) nagyon májer vagyok, azt mondja a fáma :)

egyáltalán nincs se tv-m, se hifim, se házimozim, csak laptopot használok elektronikus szórakozásra, rádiót a telefonon hallgatok, és ennyi :)

mindenem energiatakarékos, a esti világítást egy Ikea-s ledes hógömbös izzósorral oldjuk meg, egyrészt mert több nem kell, másrészt mert iszonyat jól néz ki :D

szóval én aztán nagyon környezettudatos vagyok, semmi kétség :D

2012. márc. 2. 14:43
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem:

a,:3

b:5

c:11.

E szerint én nagyon profi vagyok,pedig stand by-ba van az összes készülékem szinte amikor nem használom.(és ezt is jelöltem be)!

2012. márc. 24. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!