Mikor konténert rendeltetek és csak kerítésen kívül tudtátok elhelyezni, nálatok is jöttek a guberálók?
Építési törmeléket raktam ki benne és sajnos csak hétfőn viszik el. Semmi érték, még egy rozsdás szög sincs benne a törmeléken kívül.
Ennek ellenére kb 20 percenként jön egy kukázó és elkezdi nekem széttúrni meg zörögni vele. Pedig nincs is lomtalanítás, már túl vagyunk rajta, kb 2-3 hete volt és nem is Bp-en történt az eset.
"Örülni" fogok neki, ha egész éjjel menni fog a zörgelődés, meg ha az egészet szétdobálják nekem.
A cetli jó ötlet! :D
A káddal nekünk az volt, hogy amíg itt volt szem előtt, folyamatosan csöngettek be, hogy ők azt nagyon szívesen elvinnék, és még fizetnem se kell nekik a hulladékelszállításért. (Azért nem adtam oda, mert van a ház körül kb egy tonna vas, amit majd egyszerre szeretnék elvitetni és legalább kapok is érte pár ezer Ft-ot.)
Aztán miután meguntuk a folyamatos csöngetéseket és még mielőtt magától lába kelne, áthúztam a ház mögé, ahol nem látszik. Azóta nyugalom van.
Ma végre elvitték a konténert. :)
Úgy látszik, hogy csak amíg újdonság volt, volt annyira vonzó a kukázóknak. Másnap már viszonylag nyugi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!