Milyen legyen a szobám fala? Valami lila árnyalatokra gondolam. Pöppet több infó lent.
... úgy gondoltam h a mennyezet és még kb 1 m sötétebb lila, a többi világosabb lila legyen.
na de szeretnék valami fehéret bele, valami mintaszerűséget...
mi legyen az?
jól jönne kép is... - mégha a saját szobádról is... :D
monduk a közepén valami fehér csík? vagy???
ötleteket várom, minnél többet, lécci :D
Nekem is lila a szobám.
Mivel tetőtéri a szobám ezért az egyik oldala az ilyen ferde:D, ott egy kicsit világosabb lila a fal színe meg a szemben lévő is. A sötétebb lila részekre meg vettünk falimatricát amit ha akarsz átteszel egy másik oldalra meg ilyenek.:D A szobám fekete-fehér-lila színű. Tehát ilyenek a székek a fal,az ágy a kiegészítők stb.
A falimatricám szívecske alakú és a szerelem szó van több nyelven beleírva az egyik fekete alapon fehér a másik fordítva. Nem rég lettünk kész a felújítással.
Ha érdekel a matrica akkor Obiban meg ilyen helyeken veheted meg.
1. vagyok le lehet pontozni.
2.-nak: Én meg ajánlok neked egy egy embert aki megtanít téged a kérdés normális megválaszolásához és egy embert aki megtanít hogy ne legyél olyan bunkó. A kérdező feltett egy kérdést amiben lehet hogy van helyesírási hiba de az az ő gondja. Én sem azzal foglalkoztam hanem megpróbáltam neki segíteni. Ez az oldal arra van hogy mások kérdésére feleljünk!
na nekem csak a 2. válasz a piros kéz :D
1-nek köszi, de nem magyarországi vok, szerbiai vok :D
nekem sárga a szobám, de kb 1 m-es magasságig sötétlilára festettem, mert így nem kell az ágyam mellé falvédő (utálom a falvédőket).
ilyen latex alapú festéket vettem, egy kicsit fényesebb lett tőle a fal és mosható..nagyon meg vagyok vele elégedve.
én nem használtam bordűrt..terveztem, hogy én magam festek valami mintát, de úgy gondoltam, hogy már nem sokáig lakom itt, szóval nem fáradok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!