Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » S. O. S.! Nem tudok kijutni a...

S. O. S.! Nem tudok kijutni a lakásból! Meghalt a mágneszár. Hogy tudom kinyitni az ajtót?

Figyelt kérdés
Lakótársam bezárta,most meg nem nyílik.Olyan,mintha kívülről benne lenne valami,de nincs,mert kidugtam a kisablakon a tükrömet és tiszta a zár,de nem lehet rajta kilátni.Hogy tudom kinyitni?Lakótársam csak 7 óra után jön,de se kaja nincs itthon,meg a kutyát is le kéne vinni.... :(

2012. febr. 15. 14:26
 1/8 anonim ***** válasza:
Hívd haza a lakótársad, vagy hívj egy lakatost.
2012. febr. 15. 14:29
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem tudok most lakatost hívni,mert jelenleg nincs rá pénzem,lakótársam meg nem tud eljönni a melóhelyről...ezek már nekem is eszembe jutottak.....
2012. febr. 15. 14:34
 3/8 anonim ***** válasza:
Hányadikon laksz? 1x engem is bezártak, a kulcsom a kocsiban volt, de lemásztam az 1. emeletről.
2012. febr. 15. 14:39
 4/8 anonim ***** válasza:
Akkor mondd meg a kutyának, hogy ezúttal használja a vécét.
2012. febr. 15. 14:39
 5/8 A kérdező kommentje:
Sajnos lemászni nem tudok, mert a 3-on lakunk...
2012. febr. 15. 14:52
 6/8 anonim ***** válasza:
Akkor nincs más mint megvárni a lakótársat, gondolom nem fogsz belehalni pár óra várakozásba egy meleg lakásban.
2012. febr. 15. 14:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Ugorj!!!!!
2012. febr. 15. 15:13
 8/8 anonim válasza:
már jól vagy?
2012. febr. 16. 16:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!