Mennyi a fűtésszámlátok télen (főleg ilyen nagy hidegekben egy 50-60 m2-es lakás esetében)?
Kíváncsi vagyok másnál mennyi a fűtésszámla egy olyan 50-60 m2-es lakás esetében. Nekünk piszok sok, pedig nem igazán fűtünk sokat, és sokszor érzem, hogy fázok...
Megírnátok azt is, hogy kb. hány fok szokott lenni nálatok nappal-éjjel? S azt is, hogy milyen a lakás (társasházi, panel, újépítésű stb.).
Köszönöm!
panel,távhő,55m2
november 14ezer
december 22ezer
január 16ezer
február 31ezer
(utólag számláz)
22-23fok szokott lenni,középső lakás,6ból 5 oldalról fűtenek
Hát akkor nektek nem sok.Tapasztalatom szerint,egy kb 55nm-es lakásban.Két szoba stb.A 40000-50000ft ma már a reális,abban az esetben ha gázkonvektoros a fűtés,és mindenhol meleget csinálsz.Nem fázol.
Nekünk,is ez van.De mi nagyon spórolunk vele.Sosincs elég meleg.Csak egy-egy helyiséget fűtűnk,ahol épp vagyunk.
Konyhában egyáltalán nem fűtünk.Így télen nyáron 10000Ft ot fizetünk,ami talán betakarja.
Tégla, társasház, konvektoros fűtés, 68 m2
a januári számlánk 21 ezer volt, a februári valami vel több lesz
viszont egész nap csak őrlángon megy a konvektor, csak délután fűtünk be, a hálóban meg csak mielőtt megyünk aludni (össz. 2 db konvektor), illetve a konyhában, előszobában nincs fűtés
Mi társasházban élünk, régi építésű, és olyan 50ezer körül van a fűtésszámla, most ilyen hidegben.
Ez nappal 19-20 fokot jelet, éjjel 17-18 fokot. Tehát nem épp hű de meleg...
Biztos sz.ar itt a szigetelés és az ablakok is, de akkor is borzasztóan sok a fűtésszámla. S még fázok is. :(
Köszi a válaszokat!
Ahogy nézem nem mindenkinek olyan nagyon magas a számlája. Én komolyan nem tudom mit rontunk el, de már elegem van a gáz fűtőértékéből (vagyis abból hogy nincs neki) és a télből!
53 m3-es tégla lakás, cirkó-gáz fűtésünk van.
Januárban 22 ezer volt, épp ma kaptuk meg a következőt, ami 30 ezer lett. Általában 22-23 fok van. Új nyílászárók vannak, de felettünk, alattunk nem laknak.
Köszi neked is.
Látom nálunk valami nagyon nem stimmel...ááá...utálok itt lakni, és a telet is utálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!