Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogyan szüntessem meg a jégdugót?

Kelist kérdése:

Hogyan szüntessem meg a jégdugót?

Figyelt kérdés
Van egy kerti csapom, amely a jelek szerint elfagyott és ezzel a konyhába érkező vizet elzárta, mert egy T ággal van elosztva a fő vízvezeték. 25 éve lakom itt és eddig nem volt ilyen. A csap föld feletti részét felmelegítettem, de mélyebben nem tudtam kiolvasztani. Erre várnék ötleteket.
2012. febr. 9. 18:27
 1/6 Napkiraly ***** válasza:
ha fémcső, lehet disznóperzselővel megmelegíteném a kerti csapot, vagy lőlégfúvóval belefújatnék. Van ötleted hogyan lehet hummer hűtőköréből jégdugót kiolvasztani?
2012. febr. 9. 19:03
 2/6 A kérdező kommentje:

A kimelegítés megvolt, de a föld alatti résszel nem tudok mit kezdeni. 1 métert most tuti nem tudok leásni, hogy megtaláljam a T ágat és azt melengessem.

Neked van egy Hummerod és az a bajod, hogy jégdugós? Fagyasszd le az egészet! Irány a Balaton! Nem teleszel az első...:)

2012. febr. 10. 00:58
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább a vízóraaknában kellene körülnézni.

Nem valószínű,hogy 1m mélyen lefagyott volna.

2012. febr. 10. 09:17
 4/6 A kérdező kommentje:
Sajnos biztos, mert a házba a fürdőhöz is erről a vízvezetékről jön be a víz és a fürdőben pedig folyik. Csak a konyhában nem. És biztos, hogy törés sincs, mert a vízóra nem pörög.
2012. febr. 11. 09:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Akkor pedig ásnod kell.
2012. febr. 11. 13:40
 6/6 Napkiraly ***** válasza:
Fagyot a föld, nem tud ásni. Vagy mellőzi a konyhában a vizet, vagy lángszóróval melegíti a csapot, minél közelebb a földhöz
2012. febr. 11. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!