Elakarom adni a házamat! Mennyit érhet? Kérhetek közvéleménytől érték-fel-becslést?
Mennyit ér a házam! 2,5 szobás 3. emeleti Bajai ház!
Felujitva 1 éven bellül!
Felujitva 3 éve! Új tűzhej!
Lidl duna az ablakban!
Felujitva ~1 éve
Kettéválasztott nagyszoba ~2 éves
3 éve a panelprogram nyílászárócsere új egyedi mérőórás digitális hőfokszabájzós fűtés!
A lakás 52m2 erkélyes az összrezsi 40 000 alatt ~ 28 000 átlagosan telefonszámlától függ általában!
Mármint lakás!:)
Szerintem kb. 7-8 millió körül!
A lakásod értékét sok egyéb határozza meg mint amiket lefényképeztél.
A vevőket jobban érdekli a ház szerkezete,hány emeletes,a környék ,a lakás biztonságossága,szomszédok zajossága,a városban szokásos árak.
8 millió az jó volna!
- a szomszédok vagy rendőrök vagy idősek 4 emeleten 3 rendőr lakik biztonsági kóddal lehet belépni az ajtón a környéket nem felújított berendezetlen ház kelt el 5.5 millióért a 8.on 2 szobás 30 000 csak a fűtés! több cég is van 3-4 km-re mindenhova jár busz 200,-/ jegy! ha van még szempont kérdezd mondom!
Hm.. én értem, hogy el szeretnéd adni, de pont a legrosszabbkor. Most sokkal kevesebbért fogod tudni eladni, mint amennyit valójában ér. Szerintem kb 6-7 millióért. De nem vagyok benne biztos, hogy el fogod tudni adni.
Nálunk vidéken ilyen lakások most 5 milliókért kelnek el. :/ Sajnos!
A fotók szerintem nagyon rosszak, ha meghirdeted neten a lakást, ne ezeket tedd fel, mert abszolút semmi sem látszik belőlük. Ne este fotózz, és úgy készüljenek a képek, hogy a lehető legjobban látszódon a lakás belülről.
Jó oké, bocsi, nem bántásból mondtam, csak értem, hogy ha lényegtelen a képek minősége, akkor minek linkelted be.
Egyébként, csak jó tanácsnak írtam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!