Rehau nyílászáró? Valakinek van tapasztalata ezzel a márkával? Vagy olyat tudnátok ajánlani nekem ami jó minőség, nem sárgul meg.
Figyelt kérdés
2012. febr. 6. 12:22
1/3 tetris válasza:
A Rehaut szívből ajánlom. A mi családi házunkon 10 éve vannak ilyen ablakok, és a bejárati ajtót is tőlük vettem. A múanyag minősége kiváló, az eltel évek alatt sem sárgult meg, nem repedezett meg, ugyanolyan, mint újkorában. Egyszerűen lehet egy nedves ronggyal takarítani, a hőszigetelő képessége is kedvező.
A piacon a közepesnél jobbnak minősíthető, de az ár és a minőség tekintetében szerintem a legkedvezőbb.
A csapat, akik az ablakcserét, és az ajtócserét nálunk végezték vérprofi munkát végzett, a megbeszélt időben pontosan, tökéletesen elvégezték a feladatukat. Borravalót nem fogadtak el, és még össze is takarítottak maguk után.
Szívből ajánlom a Rehaut.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!Azért erre a márkára kérdeztem rá mert az utcánkba van egy kb. 10 éves ház amin ilyen márkájú ajtó és ablak van és ugyanolyan szép mint akkor volt.Viszont van olyan ház is amelyiken a 10 éves nyílászáró kerete iszonyú ronda sárga lett.
2012. febr. 6. 18:49
3/3 anonim válasza:
tetris, Megkérdezhetem, hogy melyik cég építette be a Rehau ablakot? Hátha még működnek azóta is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!