Lehetséges lehetne hogy a gázszolgáltató ne gyengitsen a gáz fűtőértékén legalább amíg ilyen nagy hideg van?
Figyelt kérdés
2012. febr. 5. 18:53
1/11 anonim válasza:
szerintem nagyon is lehetséges mivel ez a gázszolgáltatónak hatalmas profit ilyenkor lehet sokkal több rossz minőségű gázt bekeverni a jó minőségűbe mert sokkal több fogy mivel többen és tovább fűtenek
2/11 anonim válasza:
Lehetni lehetne, csak nem teszik meg, mert nem érdekük, hogy kevesebb gáz fogyjon. Egyébként sohasem "tiszta" a gáz, ahogy a villany sem.
3/11 A kérdező kommentje:
A sok valódi gáztolvaj mellet sok ártatlan fogyasztót is meg gyanusitanak gáz lopással, na és az nem lopás ha ezt a minőség gyengítésével ők teszik ? Irnak a számlán egy fűtő értéket de ezt a fogyasztó el kell hogy higgye ?
2012. febr. 5. 19:52
4/11 anonim válasza:
Rendben van a tűzhelyem, rendben van a kazánom.
Miért van az, hogy én ebből a "gyengítős" gologból semmit sem veszek észre??????
5/11 A kérdező kommentje:
Nekem is rendben van tartva !
2012. febr. 5. 20:48
6/11 anonim válasza:
Kivan zárva, mert mindig van hogy rosszabb minőségűt küldenek. Én 1 hete kapcsoltam vissza a gázfűtést, mivel éjszakánként nem tudok fával fűteni és eléggé lehül a lakás. És amit észrevettem főleg nappal hogy van időszak amikor sokkal tovább megy a fűtés, és van amikor fele ennyi ideig sem. Az pont a gáz miatt van, és ez többnyire késő délután jellemző mert akkor többen fűtenek otthon meg ugye aki akkor főz meg minden, több gáz megy és akkor többet engednek, és ez a szolgáltatónak rohadt nagy pénzébe kerül. Én továbbra is vezetékes gázzal főzök eddig azzal nem tapasztaltam semmi olyat.
7/11 anonim válasza:
"Rendben van a tűzhelyem, rendben van a kazánom.
Miért van az, hogy én ebből a "gyengítős" gologból semmit sem veszek észre??????"
Azért nem veszed észre, mert baromi sötét vagy!!!
8/11 anonim válasza:
Kifejtenéd, hogy miért is???
Az egyik tipikus indok, ami miatt a hozzád hasonlóak meg vannak győződve arról, hogy télen vacak a gáz, hogy 1 edény víz lassabban forr föl. Nyáron hány fokosan rakod föl?? És télen??? Na ugye, hogy emiatt is forr fel télen lassabban.
9/11 anonim válasza:
Amúgy meg még is mivel gyengítene???
Levegővel? Nem, mert robbanóelegyet alkot.
Közömbös gázzal, pl CO2? Drágább, mint a földgáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!