Nektek mennyi szokott lenni a havi villanyszámlátok?
Figyelt kérdés
2012. febr. 1. 14:27
11/19 anonim válasza:
Szerintem reálisan fogyasztasz !Amivel lehetne sporolnod:a leptopod fogyasz 70w-ot,mig a számitogéped 400w-ot .A két hütő minimum 2 havi villanyszámládat eszi meg.A tv-d is 100-200w körül fogyaszt,ezek szerint használd öket.
12/19 anonim válasza:
13000 forint. 1 tévé, enegriatakarékos izzók, 1 hűtő + 1 fagyasztóláda, 2 laptop esténként. 110 nm, 4-en vagyunk.
13/19 anonim válasza:
Ja, még elfeljetettem:
napi 2 órát megy a mosogatógép + 2 adag mosás automatával.
14/19 anonim válasza:
Akár csak a mi lakásunkat írtad volna le .Mi15 és 18 ezer között fizetünk.Hogy mitől több vagy kevesebb nem tudom.
15/19 anonim válasza:
Neken havi 23000 körül van, 120 nm családiház, egy PC folyamatosan megy, de mellette LCD TV, fagyasztó...
Ja, és nincs villanybojlerünk...
:(
16/19 anonim válasza:
6000 körül. csak a hűtő megy nonstop, és kb napi 8 órát a 2 laptop.
mosógép heti 2-3x.
mondjuk azt, hogy ez elfogadható. villanyt nem nagyon égetünk, petróleumlámpa mellett jó netezni :D
17/19 anonim válasza:
12~14e között. Négyen vagyunk két fiúgyerekkel. Sok háztartási-,és barkácsgépet használunk.
18/19 anonim válasza:
7000 2led tv,mosó,mosogatógép fagyasztó hűtő,napkollektor szivattyú a vízmelegítéshez, energia takarékos izzók..
19/19 anonim válasza:
Nem fizetunk, gyertyával világítunk, patakon mosunk, ha vmihez kell áram van ilyen biciglis generátor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!