Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyit ér egy...

Szerintetek mennyit ér egy Fég F8.50-es gázkonvektor?

Figyelt kérdés
el szeretném adni, de nem tudom mennyit kérjek érte, 2001-es gyártmány, 2003 óta biztos nem volt használva
2012. jan. 29. 15:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Pár ezer forintot max. Idejemúlt, pazarló, újonnan már nem építenek be sehova, max cserének tudod eladni.
2012. jan. 29. 16:11
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!:)
2012. jan. 29. 18:16
 3/4 vizgazfutes ***** válasza:

Hát, ahhoz képest, hogy egy új F 8.50-es 80-100.000.- és elég keresett volt a tavalyi évben is az F8.50-es csak nem mindenkinek van ennyi pénze egy újra...

Ha jó állapotú és működik is, akkor azért a pár ezer szerintem eléggé kis összegnek tűnik nekem :)

2012. jan. 30. 05:15
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm ezt a véleményt is!

Közben megtaláltam egy aukciós oldalon, volt aki pl. 25000-ért tette fel, de olyan is aki többért vagy kevesebbért.

Akkor még gondolkozom rajta, hogy mennyiért is kéne, habár már szezon vége közeleg, de sosem lehet tudni kinek mikor kell ilyen.

2012. jan. 30. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!