Elektromos kazánt használ valaki központi fűtéshez?
Figyelt kérdés
Emeletes tégla házban lakunk, és most 2 db villanykályhával fűtünk két szobát. A harmadik szobában, a konyhában és a fürdőben nincsen fűtőtest. Nincsen bevezetve a gáz, ezért gondoltam az elektromos kazánra és radiátorokra minden helységben. De nem tudom, hogy az elektromos kazán nem fogyasztana-e többet.2012. jan. 28. 10:46
1/6 anonim válasza:
www.elektromoskazánok.hu itt megtalálhatod amit akarsz
2/6 anonim válasza:
Kissé témába vág: http://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__egyeb-kerdesek__263843..
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. De én még mindig szeretnék olyantól kérdezni, aki elektromos kazánt használ. Vagy ez ilyen ritka?
2012. febr. 6. 12:37
4/6 anonim válasza:
Ritka, mert horror áron lehet csak üzemeltetni.
5/6 anonim válasza:
6/6 A kérdező kommentje:
Ötösnek: Köszi, de ez elektromos KÁLYHA fűtés, és nem elektromos kazán!
2012. febr. 7. 10:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!