Hány állásod volt (fiataloknak)? És meddig dolgoztál?
kort is..
Èn 21 évesen, dolgoztam kb 5 hónapot mc Donáldszban, mikor 17 voltam, nyári szünetben föleg.. Azért hagytam ott mert nem fogták fel hogy suliba jártam, és mégis nappal akarták hogy dolgozak, meg éjjel..
ùjság kihordó, hajnáli 3-om kór kellet kihodrani a sz*art... egy kemény fél évet dolgoztam itt, azért hagytam ott, mert kaptam egy új munkát..
Most azóta, egy boltban dolgozom, kb 1 éve..
Kicsit mesélhettek is a különbözö munkákról..
16 éves koromtól három nyáron a Corában dolgoztam árufeltöltőként-amit meglepő módon nagyon szerettem.
Gimi után elkezdtem dolgozni egy boltban eladóként,közben elvégeztem a fősulit-,ez sokszor nehéz volt,de valamiért nagyon szerettem,sajna a válság kinyírta,bezárt,8évig voltam ott.
Így most két éve egy irodában dolgozom-ahol szintén jól érzem magam.
Hát ennyi az én rövid történetem.
HétköznaPI CSAlódások - Csaló Manó
"vandál vizigótként élek európa közepén
de a migrációs útvesztőben eltévedtem én
már nem érint hogy az ország olyan mint babilon
eszek, iszok, b@szok, alszok
másnap meg dolgozom"
F/24
Fiatalnak tartom magam, így válaszolok. :D
17 éves koromtól 3 éven keresztül hordtam újságokat minden pénteken, néha szombat is. Zsebpénznek jó volt, na meg megtanulni a pénz értékét.
Első munkahelyem 20 éves korom környékén volt egy helyi összeszerelő üzemben betanított munkásként. Három hónapig bírtam.
Második munkahelyem 2004 szeptemberétől 2008 okt-ig tartott, szintén egy összeszerelő üzemben, folyamatos váltó műszakban. Az első egy évben operátorként, az azt követő háromban minőségfelelősként.
Harmadik, egyben jelenlegi munkahelyem egy irodai meló 2010 áprilisától jelenleg is tart. Lényegében ez belevág a szakmámba is. :) Igaz, nem keresek annyit, mint minőségfelelősként négy műszakra, de legalább nem kell éjszakára járnom, se hétvégéznem.
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!