Van-e olyan szer vagy valami amitől kevesebb pór lesz a házban?
Figyelt kérdés
2012. jan. 24. 15:30
1/7 anonim válasza:
Minél kevesebb textil és kárpitos bútor. A por jó része ezeknek a lemorzsolódott darabkáiból lesz. Emellett gyakori porszívózás és felmosás, mást nem nagyon tehetsz.
2/7 anonim válasza:
Kiabáld, hogy 'Kifelé, parasztok!' Tuti bejön.
3/7 A kérdező kommentje:
Nincs sok kárpitos vagy textiles bútor, de mégis, sok van a könyvespolcon, stb...
2012. jan. 24. 18:43
4/7 anonim válasza:
Akkor nincs más megoldás, mint porszívózni. A könyvek tetejét is porszívózd végig a kicsi fejével, évente 1-2 alkalommal pedig vidd ki őket szabadtérre és alaposan rázd ki mind! A függönyöket, szőnyegeket gyakran mosd, ezekben megül a por, egy mosással rengeteget eltávolítasz. A bútorokhoz pedig szerezz be egy takarítógépet és gyakran használd kanapén, ágyon, szőnyegen!
5/7 anonim válasza:
második! köszi :D pont hasonlót akartam írni!
ne engedj be csórókat! :P
6/7 anonim válasza:
2. vagyok, bocsi a haszontalan válaszért, de nem hagyhattam ki. Utsó, bocsi, hogy beelőztelek.:D
7/7 A kérdező kommentje:
köszi
2012. jan. 26. 17:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!