Melyek azok kombi-cirko készülékek amelyek megbízhatóan müködnek, illetve melyiket semmiképpen ne válasszuk?
Köszönöm a válaszokat.
Annak idején is tanácsolták, hogy ne FÉG terméket vegyünk. Vailanton gondolkodtunk, de mivel ha jól emlékszem kb. 30%-al drágább volt mint a Junkers, ez utóbbit választottuk. Nem bántuk meg, eddig kiválóan tette a dolgát.
Mielőtt döntenénk, hogy milyen legyen az új, mindenképpen beszélek szerelővel is.
Ariston kondenzációsom van, időjárás követővel, 2 éve, 109% hatásfok, kiváló szabályzó, gyors, percíz szerviz (beszerelés és ellenőrzés eddig).
Nem bántam meg.
Pfffffffffffff...
Nagyon lement az ára.
Persze, ha kazánt veszel, akkor CSAK KONDENZÁCIÓSAT!!!
1. Semmi sem indokolja egy tizenkét éves Junkers készülék cseréjét. Harminc évet kell mennie! Mikor látott utoljára szerelőt?
2. A mostani FÉG (VARA-FÉG) már nem az a FÉG.
3. Magyarázza el nekem valaki hogy hogy lehet egy falikazánnak 109% a hatásfoka, mert húsz éve javítok készülékeket, de ilyet még nem láttam (ha csak nem a szomszédtól hoz még meleget).
"3. Magyarázza el nekem valaki hogy hogy lehet egy falikazánnak 109% a hatásfoka, mert húsz éve javítok készülékeket, de ilyet még nem láttam (ha csak nem a szomszédtól hoz még meleget)."
Elég nagy baj egyébként, hogy ennyire nem értesz a szakmádhoz. Már bocs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!