Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogyan tudom kicsit tompítani...

Hogyan tudom kicsit tompítani az alattam lévő lakásból feljövő zajokat?

Figyelt kérdés

Albérletben lakom a 2. emeleten, és az alattunk lakó elég zajos. Mindig hallgatja a zenét, de ha szólunk neki, hogy tanulni szeretnénk, akkor azért általában kikapcsolja, vagy lehalkítja, vszont este is szokta, de akkor már nem megyek le. Meg ha nézi a tv-t, akkor az is nagyon felhallatszik éjszaka, kb. mintha a saját szobámba hallatszódna. Lehetséges a csövek miatt, mert a ott vannak olyan csövek a szobámba amik függőlegesen mennek le hozzá, meg fel a fölöttünk lévőhöz.

Nem tudtok vmi megoldást, hogy ne hallatszodjon fel legalább a tv hangja éjszaka, mert engem nagyon zavarnak az ilyen hangok:/

2012. jan. 21. 20:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A vastag szőnyeg nem megoldás, sziloplaszt sem. Ezt a zajt még a feletted lévő is hallja. Itt a ház szerkezete az ami vezeti a zajt. Tehát neked körben kellenne szigetelned. Amikor ezek a panelek épültek akkor e tervezők normális lakókkal számoltak akik kölcsönösen csendben vannak, nem volt hifi, házimozi stb..

Megoldások:

1. előttem írták: megvereted

2. mivel albérletben laksz, beszélsz a tulajjal, hogy ő szóljon neki, mert ha nem lesz csend akkor elköltözöl

3. önszántadból költözöl

4. elfogadod

2012. jan. 22. 09:53
 12/13 A kérdező kommentje:

A tulajjal lakom, vagyis egyetemisták vagyunk és 3-an lakunk 1 lakásba, és akié a ház, ő is itt lakik. Ő is le szokott menni néha, hal napközbe hallgatja a zenét, de ő az tv_t stb-t nem hallhatja, mert az én szobám alatt szól, és megnéztem már, h az ő szobájából ez nem hallatszik...

Hát elköltözni nem szeretnék, mert most költöztem oda és elég jó helyen is van, meg nem is vészesen drága. Megveretni? Nem hiszem, h értené miért verték meg, hiszen ő csak a tv-jét nézi, igazából nem az ő hiábja, h olyan sz@rok a falak, h minden áthallatszik:/

És ha a csövekkel csinálnék vmit, bedobozolnám vagy mittóm én, akkor is ugyanúgy hallanám?

2012. jan. 22. 13:30
 13/13 anonim ***** válasza:

Tényleg nem tudsz mit csinálni.

Joga van tévét nézni, zenét hallgatni.

A felettem lakó szappanoperáját napjában 3x végighallgatom, ahogy a közte lévő reklámokat is.

Amikor pisilnek éjjel azt is hallom.

Nem tudsz mit csinálni sajnos.

A panel ilyen.

2012. jan. 31. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!