Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mivel lehetne fenyő illatot...

Mivel lehetne fenyő illatot csinálni a lakásban?

Figyelt kérdés
Nem az igazi fenyőre gondoltam, és nem is az olcsó illatú légfrissítőkre. Illóolajban van ilyen? És az elég természetes illatú? Vagy házilag lehetne valamit kotyvasztani?
2012. jan. 16. 23:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehet kapni fenyő illóolajat. Az illóolajak mindig teljesen természetesek, az illatolajak szintetikusak.
2012. jan. 17. 00:06
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!!
2012. jan. 17. 08:15
 3/6 anonim ***** válasza:

szerintem az illóolaj a megoldás. csinálj illatzsákot akár többet is és helyezd el a szoba különböző részeinél akszd fel rakd be a szekrényedbe.

Én vattapamacsra csepegtettem levendulaoljaat és azt rkatma bele iylen tatyóba

[link]

2012. jan. 17. 12:57
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Ti hol szoktatok illóolajat venni? Olyan sok pacsuli, hamis illóolajjal találkoztam már :(
2012. jan. 17. 23:02
 5/6 anonim ***** válasza:

[link]

az aromaxos elég jófajta, de ezt szerintem nagyobb bioboltban tudod megvásárolni!!

2012. jan. 18. 11:29
 6/6 A kérdező kommentje:
Vettem igazi illóolajat, de sajnos, ha nem tudom, hogy fenyőt vettem, nem jönnék rá, hogy ez az :(
2012. márc. 27. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!