Ez már gáz a javából?
Nem gázt érzel, csak "gázszagot".
Ugyanis a földgáz az szagosítva van, méghozzá THT (tetrahidrotiofén) és TBM (tercier-butil-merkaptán) 1:1 arányú keverékével. Ezért érezhető égés nélkül az ömlő gáz.
Azonban ez az anyag nem csak a gázban található meg, így ha máshol találkozol vele, akkor "gázszagot" fogsz érezni - holott lehet, hogy nincs is köze a gázhoz.
A két anyag élettani hatását tekintve nem mérgező.
Ohh így már más:D
Köszönöm mindenkinek mégegyszer:)
Igazából mást már tényleg nem lehet tenni,csak olyan rossz hogy már 2 hónapja folyton fáj a fejem,de én nem vagyok sem hepciás sem hisztis,balhét nem csinálok,van elég baja az országnak enélkül is:)
Szerintem meg aki gyárat üzemel annak legyen annyi esze, hogy óvja a környezetet és tekintettel van a környék lakóira. Az a baj, hogy a multiknak meg az ilyen felelőtlen gyártulajdonosoknak eszük ágában sincs, hogy a kisemberek problémáit észrevegyék.
Ne félj, ha nem álltok ki magatok mellett, akkor a soha az életben nem fogják ezt abbahagyni. (és abból, hogy "gázszag" abból még nem tudhatod milyen összetételű , egészségre káros anyagot lélegeztek be nap mint nap) Szerintem gyorsnak kell lenni, mert ha mégis káros anyagok jutnak a szervezetetekbe akkor járhatok majd non stop orvoshoz, költhettek gyógyszerre, és senkinek nem fogjátok tudni bizonyítani, hogy a gyár miatt betegettetek meg.
Szerintem se túlzás a tv-hez fordulni, SŐT sokszor még az sem elég.
Azért szerintem a mai világban már legyen meg a környezetkímélő technológia ha valaki gyárat üzemel.
Oldják meg ahogy akarják. (van ott pénz nem kell félteni őket...)
Köszönöm mindenkinek:)Ma még nem éreztem,lehet sztrájkolnak:)
A bejelentés már megvolt,én meg egyedül kicsi vagyok ehhez:)Egy diák mit tehetne :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!