Mi az a dolog amitől a háztartásodban két perc alatt a plafonon vagy?
az en parom rettenet lusta,de csak addig,amig fel nem emelem a hangomat!
van is erre egy mostani peldam!
novemberben festettuk at a szobat,akkor kertem,h tegyen fel egy kepet a falra,szem elott volt,csak lusta volt!karacsonyra kaptunk a szuleimtol egy falidiszt,egeszen multhetig kerulgettuk ,akkor besokaltam es kicsit ordibaltam :)
erdekes modon,masnap mar mindketto a falon volt!!!
nalunk is o a rendetlen,de jobb,ha en rakok rendet,mert az o rendjevel en nem megyek semmire!!
a heten rahagytam a ruhak elpakolasat,bar ne tettem volna!
a polok koze volt berakva a farmerja,amitol falra maszok!!!
de viszont hosiesen mosogat ( pakol be a mosogatogepbe)
es setaltatja a kutyat :D
Az én párom szerencsére annyira nem rendetlen, csak fura. Amitől a plafonon vagyok:
ha szóvá teszi, hogy használtam a kanalát/poharát (anyukájától kapott étkészletet és csak azzal hajlandó enni)
Ha beteszi a mosogatóba az edényt és az aljára önt egy ujjnyi vizet (ettől vizes lesz az edény, macerás arrébb rakni, viszont az oldalát ugyanúgy sikálni kell)
ha lusta este megfürödni (ilyenkor a kanapén alszik, eleinte én zavartam ki, de már be se jön ilyenkor)
a legnagyobb szívfájdalmam pedig az, hogy képtelen rávenni magát arra, hogy felfúrja a falra a felfúrandó dolgokat: háromnegyed éve nincs albérlőnk, azóta beszereztem egy csomó mindent, amit fel kéne rakni, viszont én képtelen vagyok belefúrni a panelba, mert nagyon kemény - így most csak a helyet foglalja a felső konyhaszekrény, pakolni meg nem tudok hova, nincs falvédő az ágynál a jéghideg falon, nincs fenn a szagelszívó, a tükör (ez a legveszélyesebb, mert nagyon félek, hogy el fog törni a súlya alatt, mert hosszú és keskeny), sem a polc, amit éjjeliszekrény helyett szereztem. Két órás meló lenne és háromnegyed éve húzódik :( egyetlen polcot fúrt fel, ami az előszobában van és plafonig ér, mert megvetemedett és bármelyik pillanatban felborulhatott volna.
mosogatnivaló(sose mosogat,ha igen,akkor úgyis koszos marad,szóval inkáb kibírom és elmosogatok!)
wc ülőke felhajtva marad,a fém wc kefe tartóban nincs rendesen belerakva a kefe(nincs "lezárva")
fel van hajtva a wc papírtartó fém lapja!!!!(na ettől nagyon begurulok!)
kávé foltok végig a szobábavezető úton a járólapon é a konyhaszekrény mentén,a konyhaszekrény tetején is!!!!(napiszinten!)
borosta darabok a mosdókagylóban mindenűtt!!!!
ruhák a földön törölközőtől elkezdve mindenig....
víz a kád előtt...
Megtörném a női egyeduralmat...
Nem vagyok rendmániás, se derékszögezős, sőt hajlandó vagyok a kényelmem miatt egyes dolgok miatt szemet húnyni. De azt hiszem, nem sok férfi mondhatja azt el, amit én, hogy állandóan veszekednie kell a feleségével a trehánysága miatt. A korábbi hozzászólások olvasása közben jókat mosolyogtam, és bólogattam, mintha a nejemről írták volna:
-szennyes ruhák az összes elképzelhető helyen, ahol csak vetkőzni szokott, de sokszor a gyerekeké is (kicsik)
-ő a konyhatündér... zacskós leves, mirelit spenót főtt tojással, és a cipőtalpszerű rántott hús a specialitása, úgyhogy évek óta én főzök. Legtöbbször a mosogatás is rám marad, legkésőbb 2 nap után.
-Na, mosni legalább mos, kb. annyiszor, ahányszor én is. A megszáradt, kimosott ruhák hajtogatása és szekrényekbe elhelyezése az ő dolga (lenne). Ez néha, általában egyszer egy héten eszébe is jut (miután 5-ször rászóltam), úgyhogy a szárogatóink (3! db) folyamatosan tele vannak, és mellettük 2-3 kosárban gyűlik az elrakni való ruha. Törjön le a kezem, ha hozzányúlok...
-fogalma sincs, mi kellhet a boltból. Úgyhogy a bevásárlás, és a szükséges dolgok fejbentartása rám hárul.
-porszívózni már tényleg nem vagyok én sem hajlandó, mert nem látom be, hogy a trehány igénytelensége miatt még az is az én dolgom legyen. 1-2 hetente azért eszébe jut, amikor már feltűnő a szőnyegpadló új mintázata. Persze akkor, amikor éppen telefonálok, vagy leülök megnézni egy filmet...
-számtalanszor otthagyja a tányérját az asztalon, persze mindig egy kevéske maradékkal, ami aztán beleszárad, mert annyi energiája nincs, hogy kiürítse, és legalább vízzel elöblítse, mielőtt a mosogatóba teszi (De legalább odatenné!!!).
-a vizes törölközői rendszeresen a hitvesi ágyunk (ami persze "felejthetetlen" élmények helyszine) lábrészénél landolnak, ott szerényen meglapulnak pár napot, összehúzva magukat.
-kaptunk úgy 2 éve jópár használt gyerekruhát a rokonságtól, innen-is onnan-is pár zsáknyit. Ő majd kíválogatja! -hangzott a kijelentés. Olyan sok, hogy azóta is válogatja, a hálószobánk sarkai valami raktárra emlékeztetnek a dobozokkal.
-a szekrényét ki se merem nyitni, mert félek, hogy rámborul a ruhaömledék.
Egy 16 éves kollegista fiú is különb rendet tart maga körül, mint ő. Ez 2 kicsi gyerekkel megtetézve különösen megfűszerezi az élet mindennapjait.
Nem folytatom, mert csak belelovallom magam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!