Költözni készülünk. Hol tudok albérleteket keresni a 13. kerületben?
Figyelt kérdés
honlapcím, újság, minden ötlet jöhet:)2012. jan. 15. 15:01
1/10 anonim válasza:
Egyszeruen beirod a netre, hogy konkretan mit keresel es kiadja a talalatokat. Nem ertem ezen mi olyan bonyolult. Jaaaaa, hogy inkabb mi keressunk mert ugy konnyebb?! Neked is pont annyi beirni mint nekem...
2/10 anonim válasza:
Én a jófogás.hu-n hirdettem az albérletemet. elég jó kis oldal. Van még az apród.hu, vatera.hu, expressz.hu. De ha a google-ba beírod, hogy albérlet, kidob több oldalt is.
4/10 anonim válasza:
Nagyobb ingatlanközvetítő cégek honlapján is sok ajánlat van fent (Otthon CEntrum, Duna House, City Cartell, stb)
5/10 A kérdező kommentje:
Honnan jön ennyi rossz indulatú ember...
Én itt kérdezek valamit, aki tud és szeretne, az segít, aki nem az nem. Nem kértem kioktatást, azt sem hogy bárki keressen helyettem.
Képzeld én is a google-t használtam, arra vagyok kíváncsi, hogy valaki ismer-e még ilyen helyeket. De azért kösz a semmit. Idióta.
Többieknek köszönöm!
2012. jan. 15. 16:05
7/10 A kérdező kommentje:
Legalább humorod van:)
2012. jan. 15. 17:58
8/10 anonim válasza:
9/10 A kérdező kommentje:
ó, köszike :)
2012. jan. 15. 18:21
10/10 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!