Hogyan mukodik a falfutes, hogy kell elkepzelni es mennyire eri meg?
Guglizz rá, van valami weboldal, ahol képekkel mutatják, hogy néz ki, egyszer megtaláltam, de nem tudom, hol. A falon mennek a vízcsövek, előttük meg van valami burkolat, mint az álmennyezet, csak álfal :D
Elméletileg ez a legjobb fűtési módszer, olyan mint a padlófűtés, csak nem száll tőle mindig a por.
A fal-, illetve a mennyezeti fűtés a felületfűtések újabb generációi. A padlófűtésétől alacsonyabb vízhőmérséklettel dolgoznak. Energiamegtakarítás a cél, valamint kiválóan alkalmas klimatizálásra is. Természetesen a falon belülre tekerik! Ugyanolyan csővel dolgoznak mint a padlófűtés esetén, csak vékonyabb átmérőben.
Üdv. Andreiew
Ú, mondjuk biztos macerásabb kialakítani, mint a padlófűtést... vagyis, ezt csak én gondolom így :)
Nálunk most készült el a padlófűtés.. de gondolom, ha falakba teszik be azokat a csöveket, akkor mindenhol vésni kell a téglát.. vagy rosszul gondolom? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!