Zajos lakásfelújítás? Szomszédok jogosan haragszanak?
Figyelt kérdés
Nemrég vettem lakást. Viszont a felújításra szinte semmi nem maradt, így ha jön vmennyi pénz, rögtön csinálok vmit. A szomszédokat zavarja, hogy havonta újrakezdem a zajongást. Pedig 10-17 között szoktam csinálni, nem minden nap, nem egyfolytában. Minden nap egy keveset. Fúrás, faragás,padlóbontás, kalapácsolás ... Van erre valamilyen törvény? Jogosan baszogatnak?2012. jan. 13. 00:19
11/11 anonim válasza:
Átérzem :) Mi az első évben kiadtuk a kisszobát, abból volt némi jövedelmünk, de nem sok. Aztán amikor megelégeltük az albérlőket (együtt kellett laknunk, nem volt egy leányálom, de tény, hogy lepusztult lakást igényes albérlő nem vesz ki), kifestettük és berendeztük a kisszobát, legalább itt most viszonylag elfogadható állapotok vannak. Aztán a többi helyiséget is kifestettük és vettünk pár bútort, ezeket felraktuk. Nekem a nagy bánatom a fürdőszoba, azzal nem tudunk mit csinálni, eddig összesen kb. 200 ezret költöttünk a lakásra (de ebben voltak bútorok meg gépek is), a fürdő önmagában többe kerülne. Addig is éljen a divatos retro :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!