Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Budapesten a Garay tér az...

Budapesten a Garay tér az nagyon rossz környék?

Figyelt kérdés
Egyetemi tanulmányaim megkezdéséhez vesznek a szüleim Bp-en egy lakást, és találtunk egy tökéleteset a VII. ker. Garay tér-nél, amiről azt olvastam, hogy felújították, jó, persze ettől függetlenül lehet rossz környék, de mégis. A jövőhéten készülünk felmenni Pestre, hogy megnézzük, de nem csak ezt az egyet, hanem másokat is természetesen, csak ez tényleg nagyon jól néz ki, felújított, meg minden. Ám hiába, ha rossz a környék. Köszi a válaszokat előre is. :) 17/L
2012. jan. 6. 18:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
19:55-ös vagyok. bár nem tudom, mennyi pénzetek van, és nem is akarok rákérdezni, de ha tudtok szánni rá, akkor szerintem az Oktogonon,vagy a környékén érdemes nézelődni (a Király utcáig bezárólag, de azt én annyira nem ajánlom). ha esetleg nincs annyi, akkor a Boráros (a környéke annyira nem), vagy a 11. kerületben valahol. az első két opció annyiban jobb, hogy így gyorsabban vagy bent a suliban, de még a 11. kerületinél is valószínűleg csak egy busz+villamosút. sok sikert :)
2012. jan. 7. 21:56
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a tippet. :) Majd ott is nézelődöm neten.
2012. jan. 7. 23:27
 13/16 anonim ***** válasza:
31%

Mindenképpen a 11. kerületet javaslom. kiváló a közlekedés, biztonságos környék, és nincs kinn a halál kukiján :D

a legfontosabb buszok és villamosok végállomása itt van, amivel könnyedén megközelítheted az egyetemet, vagy a bevásárló-és szórakozóhelyeket.

a pesti oldalt annyira nem ajánlom, pláne ha valami csendesebb kisvárosban laktál eddig. a budai oldalon azért több a zöld terület, az emberek sem olyan prolik.

2012. jan. 8. 22:43
 14/16 anonim ***** válasza:
45%

Kit prolizol, te budai paraszt? :))))

Pesten az igazi belvárosban lakni a legklasszabb dolog a világon.

2013. jan. 15. 18:27
 15/16 anonim ***** válasza:
80%

Tudom, hogy régi kérdés, de most találtam rá.

Nem értem a hozzászólókat.

Szerintem tökéletes hely a Garay tér. Nincs ott semmilyen gettó. Fogadni merek, hogy azok az okoskodók, akik ezeket írták, még a környéken sem jártak. Az biztos, hogy nem saját tapasztalatra építik a véleményüket. Az ilyen emberek gázak. Én a Garay téren lakom 10 éve és soha semmilyen problémám nem volt sem a közbiztonsággal, sem a környéken lakókkal, sem a szolgáltatásokkal, sem a közlekedéssel, semmivel az égvilágon. A legnagyobb problémám, hogy néha kutyaszarszag van (de hol nincs Budapest belvárosában?) és nyáron melegebb, mint a külvárosban.

2013. máj. 21. 14:30
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem látom be miért klassz dolog a belvárosban lakni. Rossz levegő, szagok. Zsúfoltság, zajos, parkolni nehéz és az utcán nem is túl biztonságos. Sok a csavargó és a kétes alak az utcákon. Az ingatlanok drágák, nyugodtabb kertvárosias részeken két jobb lakást kapsz az ottani egy áráért, vagy egy házat. Két volt osztálytársam is arra lakik. Az egyik több mint 10 éve a VII. kerületben, a másik 7 éve abban az épületben ami a piac helyén épült, azt mondja mindenki panaszkodik a silány építési minőségre és a legtöbb lakó sudribunkó. Próbálnak elköltözni, csak nem nagyon van komoly vevő, mivel látják, hogy az új építésű lakások majd szétesnek, olcsóbban meg nem tudják eladni mert nem akarnak bukni rajta. Több lakó is elköltözött már onnan és inkább kiadták a lakásaikat. Gazdag szülőkkel könnyű, legfeljebb ha nem tetszik a környék akkor vesznek egy másik lakást máshol. Arra kíváncsi volnék hogy vált be a kérdés kiírójának, vagy hol lakik azóta.
2015. máj. 16. 08:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!