Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Kutya és macskaszőrre mi a...

Kutya és macskaszőrre mi a megoldás?

Figyelt kérdés

Van 4 macskánk és egy kutyánk, s pár év alatt mindenhol ott vannak a szőrjei, a szőnyegen, az ágyteritőkön, ruhákon, és hogy lehetne eltüntetni, és meggátolni hogy ne huljon a szőrük ennyire a házi állatainknak?

Talán valami gyógyszer vagy hasonlót kell nekik adni?

2012. jan. 6. 13:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Utolsó: én csak hetente egyszer fésülöm őket a Furminátorral, de alig van azóta szőr. Teknőctarka mindkettő, az aljszőrük szürke, amitől olyan volt a fekvőhelyük, mintha koszos lenne. Ez is megszűnt. Persze, a lakásban tartott állatnak állandóan hullik a szőre, nem évszakokhoz igazodóan.
2012. jan. 6. 21:38
 12/16 anonim válasza:

Van egy ragacsos felületű henger, az jó. Csak kicsit drága, de házilagosan is lehet készíteni egy elhasznált gyáriból hasonlót. Feltekersz a ragacsos részével kifelé egy vastag ragasztószalagot a korongra és végighúzod a felületeken.

A gyári is így működik, csak ott egy vastag papírhengerre ragad a szőr és az elhasznált részeket le lehet tépni és kidobni.

2012. jan. 6. 23:05
 13/16 A kérdező kommentje:

az a bajom a kérdéssel(első kommentelő)hogy úgy írtad mintha soha nem takarítanánk, idézem: Talán valami gyógyszer vagy hasonlót kell nekik adni?

erre "Nem. Talán inkább rendszeresen kellene takarítani"

2012. jan. 11. 18:11
 14/16 anonim ***** válasza:

Bocs, hogy ilyet feltételeztem, de a gyógyszeres felvetésed annyira butaság, hogy kicsit kiakadtam rajta.

Ha valóban minden nap porszívóztok, akkor tényleg próbáld meg a furminatort, de ennyi állat mellett szerintem jobb ha hozzászoksz, hogy mindig lesz szőr. :/

2012. jan. 11. 19:12
 15/16 A kérdező kommentje:
Hidd el ha én élnék egyedül a lakásban, egy állat sem lenne, max egy kutya, de az sem szoba kutya...
2012. jan. 12. 20:33
 16/16 anonim ***** válasza:
Ezt elhiszem. Sajnos nem valóak a házba, ez tény. :( De miért nem húztad meg a határt 1-2 állatnál? :O Tudom hogy nem rám tartozik, nem muszáj válaszolni. :)
2012. jan. 12. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!