Kutya és macskaszőrre mi a megoldás?
Van 4 macskánk és egy kutyánk, s pár év alatt mindenhol ott vannak a szőrjei, a szőnyegen, az ágyteritőkön, ruhákon, és hogy lehetne eltüntetni, és meggátolni hogy ne huljon a szőrük ennyire a házi állatainknak?
Talán valami gyógyszer vagy hasonlót kell nekik adni?
Van egy ragacsos felületű henger, az jó. Csak kicsit drága, de házilagosan is lehet készíteni egy elhasznált gyáriból hasonlót. Feltekersz a ragacsos részével kifelé egy vastag ragasztószalagot a korongra és végighúzod a felületeken.
A gyári is így működik, csak ott egy vastag papírhengerre ragad a szőr és az elhasznált részeket le lehet tépni és kidobni.
az a bajom a kérdéssel(első kommentelő)hogy úgy írtad mintha soha nem takarítanánk, idézem: Talán valami gyógyszer vagy hasonlót kell nekik adni?
erre "Nem. Talán inkább rendszeresen kellene takarítani"
Bocs, hogy ilyet feltételeztem, de a gyógyszeres felvetésed annyira butaság, hogy kicsit kiakadtam rajta.
Ha valóban minden nap porszívóztok, akkor tényleg próbáld meg a furminatort, de ennyi állat mellett szerintem jobb ha hozzászoksz, hogy mindig lesz szőr. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!