Kutya és macskaszőrre mi a megoldás?
Van 4 macskánk és egy kutyánk, s pár év alatt mindenhol ott vannak a szőrjei, a szőnyegen, az ágyteritőkön, ruhákon, és hogy lehetne eltüntetni, és meggátolni hogy ne huljon a szőrük ennyire a házi állatainknak?
Talán valami gyógyszer vagy hasonlót kell nekik adni?
És mégis mi a problémád a válaszommal? Ugyanazt írtam mint a többiek: vizes kéz és takarítás.
A fésülésről annyit, hogy nekem is van furminatorom, de azt eleve nem is szabad minden nap használni, maximum hetente 2 alkalommal, mert nagyon meg lehet vele tépni az állatot (de a szőr attól még hullani fog - amíg van szőr, addig hullik sajnos).
Nekem két rövid szőrű macskám van a házban, és hiába takarítok állandóan, elég ha egyszer lefekszenek valahová, és máris ott marad egy rakás szőr. Ezzel nem lehet mit csinálni. És ez csak két macska....Le lehet teríteni a kanapét és a foteleket, van varázshenger, de attól a szőr még szállni fog. Barátnőméknek egy cicájuk van, mégis észrevehető a szőr, pedig ők is takarítanak rendesen. Ne haragudj, de 5 állat RENGTEG egy lakásban, úgyhogy kizártnak tartom, hogy számottevően csökkenteni tudnád a kihulló szőr mennyiségét. Ezt sajnos el kell fogadni, hogy ahol állat van, az mindig észrevehető, SOHA nem lesz olyan makulátlan a lakás, mintha nem lenne állat. Az pedig, hogy hullik a szőrük, természetes. Télen azért mert fűtitek a lakást, nyáron azért mert meleg van, és egyébként is mindig hullik, olyan mint a haj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!