Nagyon fontos vízóra kérdés? SOS
5 (6?) évente van kötelező vizóracsere,nekem is épp most volt ősszel
menjetek be együtt,ilyen nincs
anyám mosómedvét játszik (napi 2 adag ruha,mossa a tisztát is ha koszos nincs),öcsém telekád vizben fürdik minden este,mi zuhany minden nap,nyáron locsolunk,kocsit mosunk,kismedence,folyó vizben mosogatás,és igy 8m3 az átlagfogyasztás
mindegyik főmérő???
mert ha sorosan vannak kötve :((
ki kéne próbálni egy olyan napon, amikor keveseb vagytok otthon, vagy előre vételeztek vizet, hogy semmi fogyasztásnál is pörög-e az óra.
Ha egy havi költségből kijön az óracsere, akkor én reszkíroznék rá.
Igen, mindegyik főmérő. Odáig sikerült eljutnom a mai napom, hogy a regionális vízműveket felhívtam, ahol tájékoztattak, hogy 4 évente kellene az órát cserélni, mert utána elveszti a hitelességét. Mind a három óra több, mint 10 éves elmúlt azaz 2-3x kellett volna már cserélni, mióta fent van. Panaszlevéllel kell fordulni a vízművekhez, majd onnan állítólag kijönnek.
Az óra nem megy ha nincs vízhasználat, ez az egészben a legérdekesebb.
Keressétek elő a 6-8m3 számlákat meg azt is amikor hirtelen megemelkedett. Ezeket is vidd be a vízműnek.
Amúgy itt a leírás (Korm.rendelettel)milyen jogaitok vannak ebben az esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!