Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mennyiből lehet felépíttetni...

Mennyiből lehet felépíttetni egy kisebb,2 szintes családi házat?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy kb 60-70 négyzetméter szintenként. Tudom hogy ezen kívül még rengeteg befolyásoló tényező van, de én csak egy irány adó, minimum árra lennék kíváncsi.
2011. dec. 28. 22:40
 1/5 anonim ***** válasza:
20 millió
2011. dec. 28. 23:02
 2/5 anonim ***** válasza:
47%
20 az sok attol is függ mennyire érted a dolgod tehát hogy még az alaphoz is embereket fizetsz a falak felhúzásához is ... stb akkor sok
2011. dec. 28. 23:13
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
20 millió simán rámegy.
2011. dec. 29. 07:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Leírom az enyémet aztán kalkulálj.3 éve építkeztem a telket örököltem víz gáz villany csatorna benn volt.Volt rajta egy 35 nm es kis parasztház ennek rendbetétele kb 1millióba került amit tudtam én csináltam.Hozzá toldtam 60 nmm ert amin csak a cserép nem volt új.Azt használtan vettem a többi építőanyag minden új volt.Itt is sokmindent én csináltam pl külső belső lefolyók szenyvíz csatornázás,járdabetonok 30nm es terasztető oszlopokkal , ereszcsatornák felszerelése,a tető és a fal közötti rész lambériázása úgynevezett dobozolás laminált padló lerakás lámpák felszerelése stb stb így került az egész 9 millióba.Így lett egy 100nm es családi házam.Ehhez add hozzá a telek árát plusz a kis parasztházat ami elfogadható állapotban volt és az összes közművet ami szintén nem került pénzbe.De ha nem dúskálsz az anyagiakban inkább vásárolj egy használtat.Mert egy új ház előírás szerinti felépítése rengeteg engedéj beszerzésével jár.Ha nem akarsz az idegosztályon kikötni akkor a használt lakás mellett döntesz ott már egy kész házat veszel ésúgy alakítod ahogy neked tetszik nem kell az előírásokkal és engedéjekkel törődni.
2011. dec. 29. 11:53
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenki válaszát, sokat segített! Igazából azért érdekelt, mert nem tudtam eldönteni, hogy vegyek vagy építkezzek. Igaz még most sem tudom eldönteni :D mert mind a kettőnek megvannak az előnyei.
2011. dec. 30. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!