Konvektorra 75 m2-t mennyiből fűtötök ki?
Nem csak a konvektorokkal fűtünk, de érdekelne, ha csak azokat használnánk mennyiből jönne ki a 75 m2-es családi házunk fűtése és kb. 22 fokos meleg esetén...
Akinek szintén konvektorjai vannak mennyi gázt fizet?
Ez rengeteg!!! Nem semmi, akkor nem térünk át a kandallóról gázra, inkább spórolok egy központira, ezek szerint nagyon megéri!
Köszi a választ!
a konvektor egy kalap híg fos. egy 6 nm-es konyhát nem bírtam vele anno normálisan befűteni.
egy vacak 21nm-es szobát fűtöttünk vele, úgy hogy reggelre halálra fagytunk, és 30 ezer volt a számla.
komolyan, bármi mást, csak azt ne. azóta távhősben lakunk, az is lexarom, ha 25e a számla, de legalább kapok valamit a pénzemért. ebben a lakásban max akkor fáztam, amikor lázas beteg voltam. ezen kívül még sosem, pedig az ablakok sem újak.
A konvektoros házak, lakások általában régiek, nem hőszigeteltek, a magas számla oka elsősorban ebben keresendő. Persze a konvektorok sem a hatásfokukról híresek. Ha van megtakarított pénzed, akkor a lehető legjobb befektetés a lakáskorszerűsítés. Csökken a rezsi, nő az ingatlan értéke.
Csak bosszantás végett (és persze s kérdezőnek viszonyítás végett):
110 m2, hosszúkás forma, Porotherm 30 + 10 cm hungarocell (utólagos), 2 rétegű műanyag ablakok, radiátor, 40-50 fokos vízzel, időjáráskövető kondenzációs kombicirkó, 22,5 fok, 18 eFt-os általány...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!