Mennyire "veszélyesek" az alábbi budapesti helyek?
Lakást szeretnék venni a városban, de nem igazán tudom, melyik környék jobb, melyik rosszabb, szegénynegyedbe meg nem szeretnék költözni, se veszélyes helyekre.
Itt találtam ingatlanokat, amik tetszettek. Meg tudjátok mondani, melyik mennyire számít "jó helynek?" Köszönöm!
II. Nyúl utca, VII. Garay utca, XII. Istenhegyi út, VI. Hegedű utca, XIV. Ajtósi Dürer sor, VIII. Rákóczi tér
II. Nyúl utca: Nézd meg alaposabban, parkolás nehéz.
VII. Garay utca: Felejtsd el!
XII. Istenhegyi út: Nézd meg alaposabban
VI. Hegedű utca: Nézd meg alaposabban, Parkolás szinte lehetetlen.
XIV. Ajtósi Dürer sor: Nézd meg alaposabban
VIII. Rákóczi tér: Felejtsd el!
ilyen érzékkel válogatni :D eddig hol laktál?
a garaynak meg a rákóczi térnek a híre még a Holdra is eljutott sztem, szóval fura, h bedobtad mint lehetőség...
ebből max a Nyúl utcát vagy az Istenhegyit javasolnám. már ha van rá pénzed. amúgy nem tűnt fel az ingatlanok árából, h nagyjából milyen a környék? OMG...
Garay utca: a Keletinél van, annyi cigány meg csöves meg kétes arc mászkál arra, hogy ihaj. ott van a trolik végállomása, ami nem zajos, csak elég forgalmas, zavaró. koszos utca, régen sokat jártam arra. fák elvétve, macskakő, parkoló autók.
Rákóczi tér: furcsa, h még erről sem hallottál. állítólag régen ott srtriheltek a "hölgyek"... na meg persze nem a nyócker festői része... itt is elég sok a rézbőrű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!