Milyen időközönként mossátok a sötétítő függönyöket?
Figyelt kérdés
Én a normál függönyöket 2-3 havonta. Sötétítőket viszont jóval ritkábban.2011. dec. 17. 21:58
1/3 anonim válasza:
Kéthavonta. Elég vékonyak a sötétítőink, szóval két mosással meg is van. Elég poros a lakás sajna, az ablak résein jön be, és nagyon sok belerakódik a függönybe. Ennek a szaga is érződik, ha pár hónapig nem mosom ki, viszont ha kimosom, utána nagyon jó illat van.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ. Én kb.egy évben 2x mosom a sötétítőket. Ma találkoztam egy ismerőssel, szóba jött a karácsony előtti nagytakarítás, és mondta, hogy ő 5 éve nem mosta ki a sötétítőit, mert hogy olyan macerás, és úgysem látszik hogy koszos.
2011. dec. 17. 22:11
3/3 anonim válasza:
Őszinte leszek,nyáron 1 éve hogy itt lakom,én még nem mostam ki.
Bordó,2,3 méterszer 4 méteresek,felrakni is szenvedés volt.
Amig nem látszik koszosnak,én ugyan le nem szedem,be se fér a gépbe,kézzel kell majd mosni,vagy tisztitó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!