Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » S. O. S A virágaimon földet...

S. O. S A virágaimon földet cseréltem. Azóta úgy vettem észre mintha csak fonnyadna az egész. Milyen időközönként locsoljam?

Figyelt kérdés
Kérdésem, hogy előre többet kellene locsoljam, vagy hetente csak. Vagy mi a helyzet ha új földet tettem? Nem szeretném azt se ha a sok viztől megjelennének azok a kicsi fehér "valamik".De gondolom, hogy csak több vizet igényel, nem?
2010. márc. 22. 06:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Ültetéskor kell jól meglocsolni a virágokat.A cserép alján legyen vízáteresztő réteg,pl.kavics,mert akkor a föld nem folyik ki a cserép alján.Legközelebb csak akkor kell meglocsolni,ha már elég száraz a földje.A túl sok locsolástól jönnek a fehér kis valamik,és tönkremehet a növényed.Sokat locsolod,ezért fonnyadnak.
2010. márc. 22. 06:51
 2/6 A kérdező kommentje:

Ok:D. Nem tudtam h mennyit kell locsolni, mivel az új föld mindig száraznak tűnt. De akkor hetente 1x gondolom elég lesz.

Köszi a gyors választ!

2010. márc. 22. 06:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Az enyémek is ilyenek voltak, majd magukhoz térnek.
2010. márc. 22. 08:44
 4/6 A kérdező kommentje:
Ok! Hát én is azt várom h térjenek észhez!:))
2010. márc. 22. 08:51
 5/6 anonim válasza:
szerintem nem feltétlenul a locsolással van baj.......megnézheted,hogy az uj földben,amibe beletetted vane valamilyen károkozo....pl:hernyó....v vmi iesmi:P.....csak tapasztalatbol mondom mert egyszer en is jartam igy:P
2010. márc. 22. 16:33
 6/6 A kérdező kommentje:
:) Még nincs szerencsére semmi kártékony állatka
2010. márc. 23. 05:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!